NavMenu

Green residence - Nova oaza u Beogradu, novo ime za dobro stanovanje

Izvor: Promo Utorak, 15.09.2020. 16:36
Komentari
Podeli
(Foto: BS Investment group)
Green Residence, stambena oaza pored Hale Pionir, na samo desetak minuta od centra Beograda, sasvim sigurno može da bude početak i kraj potrage za savršenim mjestom za stanovanje.

Investitor ovog stambenog i poslovnog kompleksa - BS Investment group sa iskustvom od 18 godina, garant je kvaliteta i sigurnosti. Ideja kojom se rukovodi jeste da stanovi budu prilagođeni malim i velikim porodicama, standardu svih korisnika i da pri tom ima sve druge usluge i sadržaje nadohvat ruke. To je ideja koja sve više postaje tražena i cijenjena u savremenom načinu zivota.


Sve na jednom mjestu

Green Residence omogućava da sada sve imate na jednom mjestu.

Omiljeni kafić, restoran, prodavnica, teretana, banka i apoteka su na korak od vas. Velika mogućnost izbora, da lako organizujete život i svoje potrebe, a da opet imate kutak za sebe.

Stanovi po mjeri urbane porodice, nisu više samo prostor za odmor, već i ostrva spasa, koji će učiniti da vrijeme provedeno u kući bude maksimalno iskorišćeno i poslovno i životno.


Kvadrati kao kvalitet više

Bilo da je riječ o prostoru od 30, 47 ili 48 metara kvadratnih kao i od 54, 67 ili 72 kvadrata, savršena organizacija koja pruža pravi i potpuni komfor, pomoći će vam da lakše organizujete svoj život. Mogućnost spajanja dva stana za sebe, roditelje i decu ili rešavanje poslovnog i stambenog prostora učiniće da vaš komfor bude na visokom nivou.

Osjećaj da ste nadomak reke i da svoje slobodno vrijeme možete da iskoritite do poslednjeg momenta je nezamjenjiv.


Priroda u domu

Veza s prirodom i samo ime Green Residence poručuju da vam ovdje neće faliti svježeg vazduha. Vertikalni vrtovi predstavljaju prave oaze svježine i kiseonika u urbanoj sredini, te život pod vedrim nebom dobija zdravu dimenziju. Ako postanete vlasnik stana koji gleda na skriveni vrt u srcu naselja, uživanje na otvorenom, u zelenilu uz miris bilja postaje neizbježan bijeg od svakodnevnog stresa, gradske verve, asfalta i buke.
(Foto: BS Investment group)
Zelena gradnja

Kao što mu i samo ime kaže - zelena oaza je izgrađena poštujući maksimalno principe zelene gradnje koji vlasnicima stanova omogućavaju ne samo veliku uštedu i komfor, već i dugovječnost njihovih stanova koji imaju manju potrošnju energije koju plaćaju zimi za grijanje i ljeti za hlađenje.


Iduća godina - godina useljenja

U vremenu kojem živimo kada je sve postalo neizvjesno, vijest da će vaš novi dom sasvim sigurno biti useljiv kada vam je investitor to i obećao postaje više nego dragocjena. Za Green residence od prvog dana, kao i inače u praksi investitora BS Investment group, poštuju se svi rokovi i visok kvalitet gradnje bez obzira na okolnosti. To znači da je vaš stan u finalnoj fazi izgradnje, da možete već da vidite kako će da izgleda i da zamislite svoj život u njemu od iduće godine.

Kupovina stanova uz BS Investment group je uvijek bilo siguran izbor, a sada u novoj životnoj oazi Beograda Green residence - posebno predstavlja sigurnost bez ograničenja i mudru odluku!
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija

Vračar: Ponuda za zakup Željezare nezadovoljavajuća, sve zainteresovane kompanije mogu aplicirati za pregovarački postupak

Predstavnik Komisije ispred Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) Miro Vračar saopštio je da je ponuda švajcarske kompanije 8B Capital S.A. za zakup pogona Čeličane i Kovačnice, u sklopu nikšićke Željezare nezadovoljavajuća. Ta kompanija se jedina prijavila na drugi međunarodni javni poziv. Vračar je, nakon razmatranja ponude, kazao da što se tiče švajcarske kompanije, niti postoji bankarska garancija niti uplata depozita i da moraju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.