NavMenu

IRF prodaje imovinu vrijednu više od pola miliona eura

Izvor: eKapija Petak, 07.08.2020. 15:14
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: sabthai/shutterstock.com)Ilustracija
Investiciono razvojni fond raspisao je javni poziv za prodaju imovine javnim prikupljanjem ponuda.

Kako se može vidjeti u tenderu, predmet prodaje su dva poslovna prostora u Nikšiću površine 161 m2, odnosno 93 m2. Početna cijena za ove nepokretnosti iznosi 60.000 EUR.

Prodaju se i poslovni objekti i zemljište ukupne površine 14.450 m2, na KO Mokra Njiva, takođe u opštini Nikšić. Početna cijena za ovu imovinu iznosi 316.000 EUR.

IRF prodaje i poslovnu zgradu u vanprivredi, sa dva pripadajuća poslovna prostora u Rožajama, čija je početna cijena 10.500 EUR.

Predemet prodaja je i suposjednički dio Fonda Fondu na zemljištu, tačnije livadi prve klase ukupne površine 1.836 m2 u Nedakusima. Početna cijena imovine koja se nalazi na teritoriji opštine Bijelo Polje iznosi 29.000 EUR.

Šuma, pašnjaci, livade i poljoprivredni objekat u Lepencu u Mojkovcu prodaju se po početnoj cijeni od 36.000 EUR.

Za zemljište ukupne površine 33.881 m2 koje se nalazi na KO Podglavice u Danilovgradu određena je početna cijena od 115.500 EUR.

Najzad, zemljište ukupne površine 1.726 m2 sa pomoćnom zgradom od 167 kvadrata u Miločanima kod Nikšića prodaje se po početnoj cijeni od 36.000 EUR.

Pravo učešća na tenderu imaju sva fizička i pravna lica koja ispune tražene uslove. Rok za dostavljanje ponuda je 3. septembar 2020. godine do 12:30. Njihovo javno otvaranje održaće se istog dana u 13 sati.

Više informacija o javnom pozivu možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj

Biće rekonstruisani svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom

U naredne dvije godine svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom biće rekonstruisani, saopštio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović. U emisiji "Dobro jutro Crna Goro" kazao je da upravo prelazi na prugama predstavljaju veliki problem kada je riječ o bezbjednosti u željezničkom saobraćaju . - Podaci su, nažalost, alarmantni. U zadnjih šest godina došlo je do 319 vanrednih događaja, od čega 21 sa smrtnim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.