NavMenu

Počela prva faza rekonstrukcije stare Dječje bolnice na Cetinju

Izvor: Kolektiv Četvrtak, 02.07.2020. 13:48
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: miamia/shutterstock.com)Ilustracija
Prijestonica Cetinje započela je radove vrijedne oko 125.000 EUR na saobraćajnici sa parkinzima unutar kruga Opšte bolnice "Danilo I".

Riječ je o prvoj fazi radova projekta uređenja stare Dječje bolnice na Cetinju, koji se realizuje u oviru Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2020. godinu.

Radove izvodi podgorička kompanija Avio Petrol, a trebalo bi da budu završeni u roku od 60 dana. Preuzeti poslovi obuhvataju zemljane i radove na trasi i konstrukciji saobraćajnice, elektro-energetskoj infrastrukturi, atmosferskoj kanalizaciji, kao i saobraćajnoj signalizaciji.


Radnici Avio Petrola sa trase buduće saobraćajnice trebalo bi da uklone postojeće asfaltne i betonske površine, montažne objekte i rastinje, te da poruše postojeće kameno-betonske podzide, stepenice i ivičnjake.

Nakon toga uradiće savremenu saobraćajnicu, ali i rampe za osobe smanjene pokretljivosti na pješačkim prelazima sa pristupačnim taktilnim površinama.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.