NavMenu

eKapija se pridružila inicijativi Digitalna solidarnost - Besplatni servisi za crnogorske privrednike

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 06.04.2020. 13:29
Komentari
Podeli
(Foto: Digitalna solidarnost)
U želji da poslovnoj zajednici pruži podršku u vrijeme krize izazvane pandemijom koronavirusa, regionalni poslovni portal eKapija pridružio se pokretu Digitalna solidarnost.

Osim najnovijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta, eKapija svojim korisnicima i čitaocima obezbjeđuje i ekonomske analize, najave novih investicija, promjene u poslovnom okruženju i regulativi, izvještaje sa berze, pregled najnovijih tendera, dodijeljenih ugovora, kao i sveobuhvatan katalog firmi.

Tokom trajanja vanrednih okolonosti, svim kompanijama iz Crne Gore biće omogućen besplatan pristup servisima portala eKapija.

Pokret Digitalna solidarnost osnovan je kako bi pružio podršku u održavanju kontinuiteta poslovanja u izazovnom okruženju nastalom uslijed pandemije novog koronavirusa, posebno mikro i malim preduzećima, kojima je pomoć i najpotrebnija. Projekat se realizuje uz podršku Ministarstva ekonomije i Privredne komore Crne Gore.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

20.04.2024.  |  Agro, Građevina

Raspisan konkurs za idejno rješenje uređenja park šume Lješkopoljska Gorica u Podgorici

Služba Glavnog gradskog arhitekte objavila je konkurs za idejno rješenje uređenja park šume Lješkopoljska Gorica, koji je rezultat potrebe da se kroz inovativna pejzažno-arhitektonska rješenja dobije vizija transformacije neiskorišćenog prostora u novu park šumu. Kako navode, Lješkopoljska Gorica biće važan dio zelene infrastrukture Glavnog grada, koja predstavlja osnov za adaptaciju na klimatske promjene, uspostavljanje ekološke

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.