NavMenu

Posle rekonstrukcije hotel Mogren imaće 5 zvjezdica - U planu izgradnja otvorenog i zatvorenog bazena, velnes i spa centra

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 24.02.2020. 14:14
Komentari
Podeli
Hotel MogrenHotel Mogren
Na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, svoju ponudu predstavili su i brojni izlagači iz Crne Gore. Među njima je i najveća crnogorska hotelska grupacija Budvanska rivijera, za čiju ponudu je vladalo veliko interesovanje posjetilaca.

- Kao i ranijih godina, Budvanska rivijera predstavila je na sajmu ponudu svojih pet hotela. To je, najprije, naš turistički kompleks Slovenska plaža. Tu su i hoteli Mogren i Aleksandar u Budvi, kao i Palas i Castellastva u Petrovcu. Podsjetimo da se Mogren nalazi u samom centru grada i predstavlja pravi turistički simbol Budve - rekla je za eKapiju Jelena Kaluđerović, PR menadžer grupacije Budvanska rivijera.

Kako je istakla, upravo će hotel Mogren naredne godine zasijati novim sjajem.

- Hotelska grupa Budvanska rivijera svake godine izdvaja sopstvena sredstva za ulaganje u novi kvalitet usluge. Tako ovih dana očekujemo početak rekonstrukcije hotela Mogren, koji će umjesto sadašnjih tri, imati pet zvjezdica. U planu je proširenje kapaciteta, nadogradiće se jedna etaža, hotel će imati otvoreni i zatvoreni bazen, predsjednički apartman, kao i velnes i spa centar. Hotel će zadržati svoj prepoznatljiv izgled, poštovaće se pravila mediteranske gradnje, kako bi se u potpunosti uklopio u ambijent, jer se nalazi ispred zidina Starog grada - rekla je Kaluđerović.

Štand Budvasnke rivijere na Sajmu turizma u BeograduŠtand Budvasnke rivijere na Sajmu turizma u Beogradu
Kada je riječ o gostima, u hotele grupacije Budvanska rivijera tradicionalno najčešće dolaze turisti iz Srbije i Rusije, a raste i broj gostiju iz zemalja Evropske unije.


- Za vrijeme trajanja sajma, za sve posjetioce našeg štanda bili su obezbijeđeni popusti za ljetnje aranžmane, ali i specijalne ponude za uskršnje i prvomajske praznike. Takođe, imali su priliku i da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje ljetovanje u Slovenskoj plaži, odnosno neke od paket aranžmana u hotelima Palas i Aleksandar - rekla je Jelena Kaluđerović za eKapiju.

D. Obradović
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.