Izvor: eKapija | Petak, 03.07.2020.| 19::06
Izdvojite članak Odštampajte vijest

15. Sajam vode - vodovodi - sanitarne tehnologije

Organizator: Jadranski sajam Budva

30.09-04.10.2020 , Jadranski sajam , Budva

(Foto: Marco Saracco/shutterstock.com)

Principi održivog razvoja, zaštite životne sredine, racionalizacije potrošnje vode pozicioniraju revitalizaciju postojećih i izgradnju novih sistema za snabdijevanje vodom, tretman i odvođenje otpadnih voda kao jedan od investicionih prioriteta zemalja u razvoju.

Sajam voda je prilika da se predstave  kompanije koje posluju u oblasti proizvodnje  opreme za hidrotehničke objekte: snabdijevanje vodom, kanalisanje, prečišćavanje, zaštita od poplava i erozije, proizvođači opreme, uređaja, aparata i instrumenata za kontrolu kvaliteta voda i otpadnih voda; projekti i investicije u oblasti snabdijevanja vodom, odvođenja i tretmana otpadnih voda; usluge komunalnih i vodovodnih preduzeća; naučne i stručne organizacije, fakulteti i instituti.

Paralelno sa izlagačkim dijelom manifestacije organizuje se i sadržajan propratni program sačinjen od tematskih prezentacija, promocija, okruglih stolova, panel diskusija. Jedinstvena komunikaciona platforma  koju Sajam pruža predstavlja spoj ideja, informacija, predloga i novih rješenja i problema u oblasti voda.

Ova sajamska manifestacija predstavlja    polaznu platformu za sve buduće projekte i umrežavanje proizvođača i distributera opreme i tehnologije sa finansijskim institucijama koje investiraju novac u vodoprivredu.

tel. +382 33 410 407, +382 33 410 400 ili putem e-maila:  sme@jadranskisajam.co.me