Briv construction


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
BRIV CONSTRUCTION DOO KOTOR
ADRESA
PRIVREDNA ZONA BB RADANOVIĆI, 85330 Kotor
Odgovorno lice
Vojislav Bujković

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Pobjede na tenderima
Opis djelatnosti
Kompanija BRIV CONSTRUCTION je osnovana 1990. godine spajanjem dvije porodične firme, koje su godinama uspješno poslovale i prije integracije. Kompanija je decenijama poslovala pod imenom YU BRIV.
Pokretačka snaga kompanije bila je i ostaje porodična sloga i bezuslovna posvećenost klijentima.

Kao što smo sa najvećom pažnjom i radošću gradili svoju kuću, tako se ponašamo i kada gradimo za klijente. Ponosimo se činjenicom da klijenti postaju naši prijatelji, a izgrađeni objekti ostaju da trajno svjedoče o kvalitetu našeg rada.

U takvom ambijentu je stasavala i nastavlja da radi ekipa vrhunskih eksperata i visokokvalifikovanih radnika, koji su realizovali najsloženije građevinske projekte.



BRIV CONSTRUCTION je savremeni poslovni sistem zasnovan na najboljoj praksi međunarodne građevinske industrije, osposobljen za realizaciju najzahtjevnijih projekata. Veoma se ponosimo činjenicom da smo izveli brojne projekte primjenom specificnih inženjerskih znanja.

Pokrivamo širok spektar djelatnosti, a naročito smo osposobljeni za projektovanje i izvođenje radova u hidrogradnji, niskogradnji i visokogradnji.

Zadovoljni smo postignutim, ali stalno ulažemo dodatne napore da unaprijedimo poslovanje, kako bi opravdali stečeno povjerenje.

Vijesti