NavMenu

Industrijska zona u Blacu dobija novu saobraćajnicu sa pratećom infrastrukturom

Izvor: eKapija Utorak, 14.12.2021. 09:37
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Pashminu Mansukhani)Ilustracija
Industrijska zona u Blacu uskoro bi mogla da dobije nove sadržaje - ulicu sa pripadajućom infrastrukturom.

Opština Blace je za ovu svrhu raspisala tender za izradu pojektno-tehničke dokumentacije koja obuhvata novoprojektovanu saobraćajnicu od Ulice 7. jul do državnog puta, kanalizaciju za ulicu i javnu rasvetu.

Kako je navedeno u tehničkoj dokumentaciji tendera, ulica će se graditi u dužini od 550 metara do državnog puta IB reda br. 38. Napomenuto je da projekat neće uključivati izradu priključka na državnu saobraćajnicu.

Tehnička dokumentacija sadrži izradu idejnog rešenja, projekta za građevinsku dozvolu i projekta za izvođenje koji uključuju saobraćajnicu, kanalizaciju i javnu rasvetu, kao i projekat preparcelacije u skladu sa planskim dokumentima višeg reda.

Vrednost posla iznosi 416.667 dinara, a tender je otvoren do 22. decembra. Više detalja možete pogledati OVDE.

Ova investicija predstavlja nastavak uređivanja industrijske zone u Blacu. Tokom ove godine, uz podršku Ministarstva privrede započet projekat rekonstrukcije Ulice Vojvode Mišića sa pratećom infrastrukturom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.