NavMenu

Najavljeno pokretanje javnih nabavki za pojačano održavanje 288 km državnih puteva

Izvor: Tanjug Subota, 27.02.2021. 09:06
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Freedom Studio/shutterstock.com)Ilustracija
Putevi Srbije ove godine planiraju pokretanje javnih nabavki za pojačano održavanje deonica državnih puteva u dužini od ukupno 288 kilometara, rečeno je Tanjugu u tom preduzeću.

Reč je o Projektu rehabilitacije puteva i unapređenja bezbednosti saobraćaja, koji se sprovodi u saradnji sa međunarodnim kreditorima, Evropskom investicionom bankom i Evropskom bankom za obnovu i razvoj.

Predviđeno je pojačno održavanje deonice Valjevo (obilaznica)-Kaona-Kosjerić od 21,1 km, Merošina - Prokuplje (Orljane) dužine 11,5 km i Beloljin - Kuršumlija - Rudare od 24,2 km.

Takođe, deonice državnog puta Svilajnac (Crkvenac) - Medveđa (Glogovac) dužine 14,8 km, Sjenica (Karaukića Bunari) - Sušica 9,01 km, Zrenjanin - Ečka 8,69 km i petlja Paraćin - petlja Ražanj dužine 24,818 km (leva kolovozna traka).

Za pojačano održavanje predviđena je i deonica petlja Ražanj - petlja Aleksinac dužine 23,7 km (leva kolovozna traka), Raška (Kosovska Mitrovica) - Novi Pazar (Banja) 17,89 km i Kosjerić (Varda) - Požega, 22,13 km i Ivanjica - Sjenica 23,07 km.

Tu su i deonice Negotin (Radujevac) - granica SRB/BUG (Mokranje), dužine 12,9 km, Babušnica - Svođe 19,5 km, Ćuprija (Despotovac) - Despotovac 21,44 km i granica APV (Kovin) - Ralja - Požarevac (Orljevo) 33,13 km.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.