ALEKSANDAR PALAS HOTEL BEOGRAD

Potpuni naziv:

ALEKSANDAR PALAS HOTEL BEOGRAD

Datum osnivanja:

Hotel Palas

Kontakte

Sedište firme
Adresa:Kralja Petra 13-15, 11000 Beograd
Telefon: ??? ?? ?? ??? ??
??? ?? ?? ??? ??
Fax: ??? ?? ?? ??? ??
Email:no-reply@example.com

Status, Einkommen, Eigentum

Oblik svojine:

privates Eigentum

Beschreibung der Tätigkeit

Hotel Aleksandar Palas nosi ime velikog srpskog kralja Aleksandra Obrenovića. Ideja za ovakav naziv nametnula se analizom samog položaja hotela. Smešten između ulica Kralja Petra I – dinastija Karađorđevića i Cara Lazara – dinastija Nemanjića, treća srpska dinastija Obrenovića dobila je svoje mesto u nazivu Hotela Aleksandar Palas.

Zgrada u kojoj je hotel smešten izgrađena je 1887. godine i datira iz XIX veka (u stilu neoklasicizma), kao i većina zgrada u neposrednoj blizini, čineći tako skladnu i lepu arhitektonsku celinu.


Cafe-club-restoran ¿Que Pasa? je otvoren 2000. godine kao prvi Latino bar u Beogradu i smešten je u prizemlju zgrade Hotela Aleksandar Palas.

Restoran Kraljevina je smešten na nivou -1 sprata hotela. Služi se originalna srpska kuhinja, spremljena na tradicionalan način. Restoran poseduje oko 80 mesta, a tokom letnjih meseci u specijalitetima restorana moći ćete da uživate i u letnjoj bašti, koja se nalazi na platou pored kluba ¿Qué Pasa?, a ispred luksuznog hotela sa pet zvezdica, Aleksandar Palas. Bašta ima 200 mesta, otvorena je od 09:00 h do 01:00 h, a na podijumu u večernjim satima gostima je užitak upotpunjen muzičkim programom.

Restoran ima konferencijsku salu (VIP salon) za privatne i poslovne sastanke do 30 ljudi.

Prikaži pun opis

Objekti i toponimi

Sieh alles
Kralja Petra 13, Stari grad Beograd, Srbija
STARI GRAD (BEOGRAD)

Nachrichten

Sieh alles

24.04.2013.  |  Verkehr, Tourismus, Sport, Kultur

Herceg Novi najbolje turističko mjesto Jugoistočne Evrope

U okviru turističke akcije "Birajmo najuspešnije u turizmu Jugoistočne Evrope 2012", za najbolje turističko mjesto proglašen je Herceg Novi. "U okviru turističke akcije "Birajmo najuspješnije u turizmu Jugoistočne Evrope 2012" međunarodna turistička patrola "Sacen internationala" obišla je Tursku, Rumuniju, Bugarsku, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju,

Iz kataloga roba i usluga

Dienstleistungen von Hotels