La Fantana d.o.o. Beograd


Mitte Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
LA FANTANA DOO PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU TRGOVINU I USLUGE
ADRESSE
Patrijarha Dimitrija 12g, 11090 Beograd
Verantwortliche Person
Igor Bosančić
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
La Fantana posluje na srpskom tržištu od 2004. godine, a dokaz uspešnosti i poverenja je stabilna liderska pozicija kompanije u oblasti distribucije vode pomoću water cooler aparata. Danas imamo preko 10.000 klijenata, više od 23.000 instaliranih water coolera i aparata za filtriranje vode, a godišnje proizvedemo preko 22.000.000 litara prirodne negazirane mineralne vode. Proizvodnju i flaširanje vode obavljamo u sopstvenoj modernoj fabrici u Mitrovom Polju. Posedujemo HACCP sertifikat za sisteme bezbednosti hrane.

Iako water cooler aparati predstavljaju zaštitni znak kompanije, ponosni smo što smo od “water cooler” kompanije, postali “water solution” kompanija. Sveobuhvatnu ponudu za snabdevanje kvalitetnom vodom za piće za biznis i privatne korisnike, La Fantana je zaokružila najnovijim tehnološkim rešenjem – aparatima za filtriranje vode.

U 2015. godini, La Fantana je proširila ponudu za biznis korisnike, pa sada pored paketa usluga koji uključuju aparate za vodu, na radnom mestu možete da uživate i u šoljici savršene espresso kafe. Nova usluga podrazumeva besplatno korišćenje aparata za espresso i italijansku prženu kafu u zrnu vrhunskog kvaliteta.

Nachrichten