NavMenu

Mobilizacija privatnog kapitala za bolje internet povezivanje - USAID raspisao konkurs za dodelu grantova

Izvor: eKapija Subota, 15.01.2022. 12:41
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: metamorworks/shutterstock.com)Ilustracija
Agencija SAD za međunarodni razvoj (USAID) raspisala je konkurs "Mobilizacija privatnog kapitala za bolje internet povezivanje" za dodelu bespovratnih sredstava organizacijama civilnog društva, malim i srednjim preduzećima, privrednim društvima i preduzetnicima.

Rok za prijavu je 29. april 2022. godine, a proces prijavljivanja odvijaće se u nekoliko faza.

U prvoj fazi zainteresovane strane koje žele da istraže ovu priliku treba da kontaktiraju USAID tim za pregled (digitalinvest@usaid.gov) sa kratkim rezimeom (2-3 paragrafa), a USAID će se obratiti odabranim stranama uvodnim pozivom.

U drugoj fazi koncepti će biti prihvaćeni i pregledani na stalnoj osnovi od 11. januara 2022. do 29. aprila 2022. godine od svih potencijalnih partnera koji su dobili potvrdu od USAID u fazi 1 da podnesu koncept.

Nakon što USAID pregleda koncept, u trećoj fazi kandidati će biti kontaktirani od USAID-a. U zavisnosti od toga šta proizilazi iz tekućih diskusija, USAID može zatražiti punu prijavu ili nastaviti direktno na pregovore o dodeli. Ako je potrebna potpuna prijava, podnosilac zahteva imaće do 30 dana od obaveštenja da završi i preda dokumentaciju.

- USAID će sarađivati sa potencijalnim partnerima iz privatnog sektora na istraživanju i utvrđivanju najefikasnijeg, katalitičkog i tržišno vođenog korišćenja grantova u kombinovanom finansijskom pristupu za mobilizaciju privatnog kapitala za internet konekciju i digitalne finansijske usluge na tržištima u razvoju - navodi se u konkursu.

Više detalja pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.07.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Kompanija Beograd na vodi dobila lokacijske uslove za gradnju na mestu BAS-a

Kompanija Beograd na vodi iz četvrtog pokušaja dobila je lokacijske uslove za gradnju na mestu Beogradske autobuske stanice. To je bio preduslov za podnošenje zahteva i pribavljanje građevinske dozvole kako bi mogli da izgrade stambeno – poslovni kompleks ukupne bruto površine od gotovo 100.000 kvadrata od kojih će 69.500 biti iznad zemlje. Nadležni gradski Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove, odobrenje je izdao 5. jula,

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.