NavMenu

Udruženjima iz nerazvijenih opština 15 miliona dinara

Izvor: Tanjug Petak, 20.08.2021. 13:13
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Family Business/shutterstock.com)Ilustracija
Kabinet ministra zaduženog za unapređenje razvoja nedovoljno razvijenih opština Novice Tončeva, doneo je odluku o dodeli 15 miliona dinara za Program finansiranja projekata od javnog interesa za 2021. godinu koje će realizovati 33 udruženja sa teritorija izrazito nedovoljno razvijenih opština, saopšteno je.

Udruženja su se prijavila za oblasti podrške prilikom zapošljavanja, uključivanja u kulturnu sferu života, povećanje bezbednosti, aktivnog učešća u radu lokalne zajednice, podizanju svesti o zdravom načinu života, zaštiti životne sredine, kao i pomoći osobama sa invaliditetom i drugim marginalnim grupama, a krajnji rok za realizaciju projektnih aktivnosti je 1. decembar ove godine, navodi se u saopštenju.

- Nama je važno unapređenje kvaliteta života građana u svim njegovim segmentima. Dodelom novčanih bespovratnih sredstava u iznosu od 15 miliona dinara udruženjima iz nerazvijenih opština još jednom pokazujemo da nam je bitan svaki čovek, svaka opština, i da niko neće biti izostavljen - izjavio je Tončev.

On je obećao još veću i jaču podršku svog kabineta nerazvijenim lokalnim samoupravama.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.