NavMenu

Srbija, Crna Gora i Srpska traže dobavljače dobara, usluga i radova u okviru programa integrisanog razvoja koridora Save i Drine vrednog 133,9 mil USD

Izvor: eKapija Petak, 23.04.2021. 10:13
Komentari
Podeli
Drina kod Zvornika (Foto: Jelena Đelić)Drina kod Zvornika
Ministarstva za evropske integracije Srbije, Crne Gore i Republike Srpske objavila su prethodno obaveštenje o nabavci roba, usluga i radova u okviru programa integrisanog razvoja koridora Save i Drine sa ciljem razvoja ovih plovnih puteva, zaštite od poplava i jačanja prekogranične saradnje.

Kako je navedeno u tekstu tendera, Srbija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora prijavile su se za program integrisanog razvoja koridora Save i Drine (SDIP), vredan 133,9 mil USD koji finansira Svetska banka, a deo te sume biće iskorišćen za plaćanje roba, usluga i radova koji će biti nabavljeni u okviru tog projekta.

Program SDIP uključuje integrisani menadžment i razvoj koridora reka Save i Drine koji podrazumeva finansiranje investicija u poboljšanje infrastrukture za zaštitu od poplava, zatim, pripremu projekata i upravljanje njima, uključujući operativne troškove, konsultantske i druge usluge i potrebnu opremu, kao i regionalne aktivnosti.

Firme i pojedinci koji su zainteresovani za obezbeđivanje opreme, radova, konsultantskih i drugih usluga vezanih za pomenute projekte, treba da kontaktiraju nadležna ministarstva u svojim zemljama.


Konkretno, u Srbiji, treba se obratiti Centralnoj jedinici za harmonizaciju Ministarstva finansija, u Republici Srpskoj Jedinici za koordinaciju poljoprivrednih projekata Ministarstva poljoprivrede, a u Crnoj Gori Jedici za tehničku podršku Ministarstva finansija.

Javna nabavka traje do 22. maja, a ostale detalje pogledajte OVDE.

B. P.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.