NavMenu

Za promociju inovacija 70 miliona dinara

Izvor: Tanjug Ponedeljak, 16.03.2020. 10:21
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: pedrosek/shutterstock.com)Ilustracija
Bespovratnih 70 miliona dinara budžetskog novca ponuđeno je preko konkursa za promociju i popularizaciju inovacija i inovacionog preduzetništva, navedeno je u konkursu koji je objavio Kabinet ministra zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj.

Za planiranje, izradu i sprovođenje promotivnih kampanja po projektu opredeljeno je maksimalno 23 miliona dinara, maksimumi za organizaciju manifestacija su 20 miliona dinara, dok je za štampane i multimedijalne publikacije maksimum 10 miliona dinara.

Po pet miliona dinara su maksimalno opredeljena sredstva za izradu i sprovođenje programa mentorstva i obuka, istraživanja, i projekata čiji je cilj digitalizacija uživanja kulturnog, umetničkog i duhovnog nasleđa.

Opšti cilj programa je informisanje javnosti, a pre svega mladih o sistemskim merama koje sprovodi Vlada Srbije u cilju razvoje tehnoloških, drustvenih inovacija, inovacionog ekosistema, inovacionog preduzetništva i inovacione infrastrukture.

Rok za podnošenje prijave teče od danas, a traje do utroška novca.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

07.05.2024.  |  Industrija, Građevina

Nova niška fabrika Palfinger u junu otpočinje rad

Fabrika Palfinger, čija je gradnja u industrijskog zoni ka Niškoj Banji počela septembra 2023. godine, počeće sa proizvodnjom u junu ove godine, a montaža mašina je u toku, kažu iz ove austrijske kompanije koja se bavi proizvodnjom kranova. Trenutno zapošljavaju 70 radnika, a plan je da do 2027. godine bude njih 375. Dugo i više puta je najavljivano otvaranje ove fabrike - veliku investiciju najavili su predsednik Srbije Aleksandar

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.