Izvor: eKapija | Utorak, 22.10.2019.| 16:40
Izdvojite članak Odštampajte vest

Konkurs Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu za finansiranje izgradnje i opremanja sportskih objekata u Vojvodini

Ilustracija (Foto: photobank.ch/shutterstock.com)
Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu raspisao je Konkurs za finansiranje posebnih programa-projekata u oblasti izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini.

Predlog programa odnosno projekta mogu da podnesu jedinice lokalne samouprave, sportski centri (ustanove i preduzeća) čiji su osnivači jedinice lokalne samouprave predškolske ustanove i visokoškolske ustanove sa teritorije Autonomne pokrajine Vojvodine.

Predlog programa odnosno projekata izgradnje, održavanja i opremanja sportskog objekta podnosi njegov vlasnik, odnosno korisnik zemljišta ili sportskog objekta, uz saglasnost vlasnika zemljišta, odnosno sportskog objekta, navodi se na sajtu Privredne komore Vojvodine.

Po svojoj sadržini, projekti treba da se odnose na izgradnju, održavanje ili opremanje sportskih objekata na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.

Izgradnja novog sportskog objekta podrazumeva izgradnju objekta u pogledu izvođenja radova sa pratećom dokumentacijom i dozvolama u skladu sa zakonom o planiranju i izgradnji.

Održavanje sportskog objekta podrazumeva kapitalno održavanje u pogledu izvođenja radova na rekonstrukciji, dogradnji, adaptaciji i sanaciji, kao i investiciono održavanje sportskog objekta.

Opremanje sportskog objekta podrazumeva opremu koja se ugrađuje u sportski objekat ili predstavlja opremu koja služi obavljanju sportskih aktivnosti u tom sportskom objektu.

Konkurs je otvoren do 1. decembra 2019. godine, a neophodnu dokumentaciju možete pronaći na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.