Izvor: eKapija | Petak, 04.08.2017.| 12:16
Izdvojite članak Odštampajte vest

Dugoročno finansiranje za privredu - Credit Agricole kroz APEKS program obezbedila kredite za obrtna sredstva i investicije

(Foto: Romolo Tavani/shutterstock)
Banka Credit Agricole Srbija obezbedila je povoljne uslove za dugoročno finansiranje malih i srednjih preduzeća, kao i preduzeća srednje tržišne kapitalizacije, iz APEKS programa koji se realizuje u saradnji sa Narodnom bankom Srbije, a kroz kreditnu liniju Evropske investicione banke.

Kako se navodi u saopštenju Credit Agricole, krediti su namenjeni za ulaganje u trajna obrtna sredstva i investicione projekte. Odobravaju se sa rokom otplate do sedam godina uz veoma konkurentne kamatne stope. Kompanije koje zapošljavaju mlade do 30 godina starosti, obezbeđuju im stručnu praksu i usavršavanje, mogu računati i na dodatne pogodnosti.

Učešćem u APEKS programu, Credit Agricole Srbija je obezbedila povoljnu ponudu koja preduzećima u Srbiji može omogućiti da dođu do dodatnog kapitala. Na taj način, banka podstiče razvoj lokalne privrede dajući posredan doprinos zapošljavanju i povećanju izvoza, dodaje se u saopštenju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.