Izvor: eKapija | Utorak, 28.02.2017.| 15:45
Izdvojite članak Odštampajte vest

Prilika za preduzeća - Program finansiranja za nabavku IT tehnologija do 250.000 EUR

U Srbiji je pokrenut "easylease" program finansiranja za nabavku Cisco tehnoloških rešenja, koji omogućava preduzećima da sa minimalnom početnom investicijom i pristupačnim mesečnim ratama nabave kvalitetnu tehnologiju i značajno unaprede ukupno poslovanje, navodi se u saopštenju TeleGroup.

Preduzeća u Srbiji shvataju značaj primene tehnologije u svakodnevnom poslovanju, ali često zbog skromnih budžeta nisu u prilici da implementiraju sve tehnološke alate koji su im neophodni kako bi obezbedili održivi razvoj. Značajan razvoj i unapređenje IT sektora kreira kontinuiranu potrebu za dodatnim investiranjem u ovaj sektor, piše u saopštenju.

Prema rezultatima SEE Forum istraživanja, koje je sproveo IDC, a koje je uključivalo 50 velikih kompanija u regionu, 57% sredstava usmereno je upravo na kreiranje novih IT rešenja ili transformaciju postojećih. Prema IDC prognozi iz januara meseca, u 2016. godini ukupna vrednost investicija u Srbiji u IT sektor dostigla je iznos od 835 mil USD, odnosno 116 USD po glavi stanovnika, što je znatno ispod proseka regiona.

Kako bi obezbedili podršku za sve veće potrebe klijenta, kada je o ulaganju u informaciono-komunikacione tehnologije reč, globalni partneri UniCredit Leasing i Cisco kreirali su poseban program finansiranja – easylease 0% , kojem se kao Cisco partner priključila i kompanija TeleGroup.

Klijentima u Srbiji ovaj program omogućava brzu i jednostavnu nabavku kompletnih "end-to-end" rešenja, uključujući hardvere, softvere i usluge u maksimalnom iznosu od 250.000 EUR, sa iznosom kamatne stope od 0% i rokom otplate od 24 meseca. Zahvaljujući ovom programu, početna investicija preduzeća, odnosno učešće, iznosi 10% od neto vrednosti opreme, što ostavlja dodatni prostor za ulaganje sredstava u druge projekte.

Na primer, ukoliko se preduzeće odluči za kupovinu Cisco opreme u ukupnoj vrednosti od 100.000 EUR, učešće bi iznosilo 10.000 EUR, dok bi mesečna rata iznosila 3.750 EUR.

Više informacija o finansiranju Cisco tehnologije moguće je pronaći na web-stranici easylease programa ili upitom na e-mail TeleGroup timu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.