Izvor: eKapija | Utorak, 27.09.2016.| 08:31
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kako do novca za pokretanje i unapređenje poslovanja - Tematski bilten eKapije o izvorima finansiranja stiže 4. oktobra

Tematski bilten "Izvori finansiranja - kako do novca?", koji stiže 4. oktobra, kroz informativne tekstove, predstaviće na koje sve načine kompanije u Srbiji mogu doći do novca, kako za započinjanje biznisa, tako i do kapitala za obrtna sredstva i nabavku opreme.

Kako doći do novca, i to po mogućstvu što jeftinijeg, oduvek je među domaćim privrednicima bilo pitanje od milion dolara. Zbog toga, našu pažnju posvećujemo izvorima finansiranja. Čitajući Tematski bilten eKapije videćete šta su pripremile banke, fondovi, država... Kako banke neretko kažu da imaju novca, ali da nema dovoljno dobrih projekata, čitaocima donosimo i odgovor kako da privrednici imaju što bolju dokumentaciju i što brže sprovedu svoju ideju u delo.

Šta privrednici mogu očekivati i kako će se kretati bankarske kamate reći će nam predstavnici ProCredit banke, Credit Agricole, Halkbanke...

Zašto je "neosigurano najskuplje" reći će nam Wiener Stadtische i DDOR osiguranje.

Kako unaprediti biznis i na koji način mogu da pruže podršku u poslovanju reći će vam i predstavnici kompanija NBG Leasing, Gamico faktoring, SEECAP Konsalting doo, Enel PS...

O pravnim okvirima u poslovanju govoriće Zajednička advokatska kancelarija Marić i Mujezinović u saradnji sa Kinstellar, a kompanija New Angles najaviće događaj koji će doneti odgovore na pitanje kako rešiti problem teško naplativih kredita.

Ali to nije sve, najavljujemo još ekskluzivnih sagovornika.

Ukoliko imate ideju ili sugestiju kako da doprinesete da ovu temu sagledamo što bolje i ukoliko želite da budete deo našeg Tematskog biltena, pišite nam na urednik@ekapija.com ili marketing@ekapija.com.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.