Izvor: eKapija | Utorak, 20.09.2016.| 12:01
Izdvojite članak Odštampajte vest

Grantovi vredni 15.000 EUR za zaštitu životne sredine - Konkurs za inovatore i preduzetnike otvoren do 30. septembra

(Foto: isak55/shutterstock.com)
Privredna komora Srbije (PKS) u saradnji sa partnerima realizuje Program Klima - KIC Accelerator koji predviđa dodelu do četiri granta vredna po 15.000 EUR u oblasti ublažavanja posledica klimatskih promena i zaštite životne sredine. Program je namenjen inovatorima, početnicima u biznisu, kao i preduzetnicima koji žele da prošire poslovanje, navodi se na sajtu PKS. Konkurs je otvoren do 30. septembra.

Klima - KIC Accelerator program, koji se realizuje u okviru projekta EIT RIS – Klimate KIC, pomaže učesnicima da izgrade poslovnu mrežu na međunarodnom tržištu, pripreme se za investitore i kupce i savladaju veštine poslovanja u početnoj fazi. Program realizuje PKS u saradnji sa Klima - KIC Acceleratorom, najvećim evropskim Cleantech akceleratorom za pokretanje startapova.

Cilj PKS, kao partnera na projektu, jeste da učestvuje u realizaciji programa i doprinese unapređenju edukacije, istraživanja, razvoja poslovanja i povećanja inovativnih kapaciteta u oblasti zaštite životne sredine. Privredna komora Srbije je aplicirala i dobila sredstva kao jedina organizacija iz zemlje koja nije članica EU.

Rok za prijavu za učešće u Programu Klima - KIC Accelerator je 30. septembar, a sve potrebne informacije o uslovima konkursa i formulare za prijavu možete preuzeti OVDE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.