Izvor: eKapija | Četvrtak, 27.08.2020.| 12::37
Izdvojite članak Odštampajte vest

38. Savetovanje proizvodnog mašinstva Srbije

Organizator: Fakultet tehničkih nauka Čačak

19.11-20.11.2020 , Vrnjačka Banja

(Foto: Halfpoint/shutterstock.com)

Savetovanje Proizvodnog mašinstva Srbije, do sada je održano 37 puta. U skladu sa poštovanjem duge tradicije održavanja ovog naučno-stručnog skupa, 2020. godine se organizuje 38. Savetovanje Proizvodnog mašinstva Srbije (SPMS 2020) i International Conference on Production Engineering - Serbia (ICPE-S 2020), koje pored svih obeležja prethodnih treba da afirmiše ciljeve i značaj proizvodnog mašinstva u revitalizaciji privrede i društva u celini.

Na ovom Savetovanju biće zastupljene sve aktuelne teme proizvodnog mašinstva sa akcentom na nove tehnologije i njihov značaj uvođenja u proizvodne procese. Takođe, određen broj tema će biti vezan za 4. industrijsku revoluciju, globalizaciju u organizaciji proizvodnje i transferu tehnologija.

Tokom rada skupa biće održan okrugli sto o pitanjima obrazovanja u oblasti proizvodnog mašinstva i revitalizacije proizvodnog mašinstva. U želji da se okupi što veći broj autora i učesnika na manifestaciji čiji je cilj revitalizacija proizvodnog mašinstva Srbije, pozivamo Vas na ovaj skup koji će biti održan od 19 - 20. novembra 2020. godine, u Vrnjačkoj Banji.

Više informacija