Izvor: eKapija | Sreda, 16.10.2019.| 15::46
Izdvojite članak Odštampajte vest

23. sajam ISAF

Organizator: Istanbul Expo Center

17.10-20.10.2019 , Turska

(Foto: Longchalerm Rungruang/shutterstock.com)

Ovogodišnji, 23. sajam ISAF u Istanbulu, koji se održava od 17. do 20. oktobra, ponovo će objediniti sve sektore industrije sigurnosti.

Prema najavama organizatora, sajam će – kao jedini događaj u Turskoj koji okuplja sve učesnike u prodajnom lancu, od međunarodnih do domaćih proizvođača, od distributera do prodavača, od instalatera do integratora sistema, od krajnjih korisnika do entuzijasta, te od najvišeg do najnižeg nivoa sektora sigurnosti – privući još širi spektar interesanata.

I u izložbenom segmentu naš očekuje bogatiji sadržaj u odnosu na prethodne godine. Na ISAF-u će biti izloženi raznovrsni proizvodi najznačajnijih kompanija iz oblasti tehničke i cyber sigurnosti, inteligentnih zgrada, zdravlja i sigurnosti na radu te zaštite od požara.

Sve zainteresovane strane i korisnici, na bilo kom nivou, moći će pronaći njima potrebne proizvode, usluge i rješenja na ISAF-u jer će na gotovo 300 štandova biti predstavljeni deseci hiljada proizvoda i hiljade brendova više od 800 kompanija. Posjetioci će na raspolaganju imati četiri dana za pregled, pretraživanje i usporedbu cijena i kvaliteta svih proizvoda.

Najvažnija razlika ovogodišnjeg ISAF-a u odnosu na ranija izdanja je to što će biti izloženi ne samo proizvodi koji su već u ponudi već će biti govora i o onima koji nas očekuju u skorijoj budućnosti. Konkretno, posjetom ISAF-u profesionalci koji rade u sektoru sigurnosti moći će ispitati pravce u kojima će se razvijati proizvodi za koje su zainteresovani i svoje poslovanje uskladiti s tim.

Organizator poziva sve profesionalce, zainteresovane osobe i entuzijaste da posjete veliko istanbulsko okupljanje sektora sigurnosti.