Izvor: eKapija | Subota, 25.05.2019.| 18:27
Izdvojite članak Odštampajte vest

FinTech 4 Business forum saznajte više o alternativnim načinima finansiranja koje nude savremene tehnologije

Organizator: Startit centar Beograd

04.06.2019 , Beograd

(Foto: Panchenko Vladimir/shutterstock.com)

4. juna, 9:30h

Muzej Jugoslovenske kinoteke

Na skupu će biti predstavljena konkretna inovativna rešenja u oblasti finansijske tehnologije namenjena malim i srednjim preduzećima.

FinTech 4Business forum je osnovan kako bi se mala i srednja preduzeća i poslovna zajednica u Srbiji upoznali sa poslovnim rešenjima i alternativnim načinima finansiranja koje nude savremene tehnologije u oblasti finansija (fintech).

Tim povodom će 4. juna u 9 i 30 u Muzeju Jugoslovenske kinoteke biti održan događaj koji treba da predstavlja mesto susreta i otvorenog dijaloga predstavnika FinTech industrije i šire poslovne zajednice u Srbiji. Na skupu će biti predstavljena konkretna inovativna rešenja u oblasti finansijske tehnologije namenjena malim i srednjim preduzećima.

Posetioci će imati priliku da saznaju kako fintech rešenja mogu da se koriste kao alternativa tradicionalnim načinima finansiranja, koja rešenja nude domaći i međunarodni eksperti, kao i kako inovacije u ovoj tehnologiji prate izmene u zakonskim propisima.

Kome je namenjen forum?

Događaj je namenjen malim i srednjim preduzećima nezavisno od industrije u kojoj posluju, regulatorima, frilenserima, IT kompanijama, inovatorima, fintech kompanijama, bankarima i predstavnicima drugih finansijskih institucija, privatnim investicionim fondovima, finansijskim i poslovnim konsultantima i advokatima.

Govornici

FinTech 4 Business forum će otvoriti Meri Poli, strateški savetnik za startape, i Džonatan Galea, generalni direktor komapanije Blockchain Advisory.

Osim njih predavanja će držati: Majkl Pinkus, Filip Pajper,Anđela Go, Ivan Bjelajac i Daniel Horak, dok će u panel diskusijama učestvovati: Dušica Hannah Lukač, Amar Al-Saleh, Zoran Petrović, Zoja Kukić,Tadej Slapnik, Marko Petrović, Vladimir Dornik i Bojana Tomić-Brkušanin.

Prijava

Učešće na forumu je besplatno, a kako je broj mesta ograničen, obavezna je prijava na sledećem linku, a registracije će biti prihvaćenje prema redosledu prijavljivanja.

Više detalja o govornicima i njihovim predavanjima dostupno je ovde.