Izvor: eKapija | Nedelja, 19.05.2024.| 18::50
Izdvojite članak Odštampajte vest

LONDON WINE FAIR

Organizator: Razvojna agencija Srbije, Privredna komora Srbije

20.05-22.05.2024 , Velika Britanija
(Foto: Pixabay / Engin_Akyurt)

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu vina „LONDON WINE FAIR“ 2024, koji će se održati u Londonu, Velika Britanija, u periodu od 20. do 22. maja 2024. godine.


Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte. Učešće srpskih kompanija na jednoj od uglednijih međunarodnih izložbi vina u Evropi, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu.


„LONDON WINE FAIR“ je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi vina u Velikoj Britaniji i Evropi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca. Kao najveći sajam pića u Velikoj Britaniji, londonski sajam vina, više od 40 godina, privlači desetine hiljada kupaca iz svih barova, restorana, supermarketa, distributera na tri dana umrežavanja, obrazovanja i otkrivanja.


Pravo na učešće na ovom sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva i preduzetnici registrovani u Republici Srbiji koji se bave proizvodnjom vina.