Izvor: eKapija | Sreda, 07.11.2012.| 15:13
Izdvojite članak Odštampajte vest

Prva ICT Net konferencija: Tehnologija i preduzetništvo, Beograd, 22.novembra 2012. godine - IKT mreža Beograd

Organizator: IKT Mreža

22.11.2012 , Beograd

Udruženje "IKT mreža" vas poziva na prvu ICT Net klastersku konferenciju koja će se održati u četvrtak 22. novembra u Velikoj sali Studentskog kulturnog centra (SKC) u Beogradu sa početkom u 10h. Tema ovogodišnje konferencije je "Tehnologija i preduzetništvo". Predstavićemo vam nova tehnološka rešenja i ideje, kao i nove pristupe i procese u savremenom menadžmentu koji će vam pomoći da razvijete svoje poslovanje. Takođe, upoznaćemo vas sa aktuelnim trendovima u domenu informaciono-komunikacionih tehnologija.

O čemu je reč?

Inovacija.

Saznajte sve o novim tehnologijama i savremenim alatima. Budite u toku sa aktuelnim novostima i temama iz oblasti IKT. Upoznajte se sa novim funkcionalnim pristupima savremenom poslovanju. Neka inovacija postane sastavni deo vaše poslovne strategije.

Inspiracija.

Poslušajte praktične savete i ideje koje moţete odmah da primenite. Pronađite inspiraciju u uspešnim primerima iskusnih preduzetnika. Usvojte i primenite korisne informacije i iskustva iz međunarodnog poslovanja renomiranih kompanija.

Edukacija.

Teorija u praksi. Vodeći IKT stručnjaci su tu da sa vama podele svoja znanja i iskustva. Saznajte iz prve ruke sve o različitim metodama i taktikama IKT profesionalaca sa međunarodnim iskustvom. Poboljšajte svoje kompetence i unapredite svoje poslovanje.

Ukoliko želite da ostvarite nove kontakte, razmenite ideje, učite i razvijate se, ICT Net konferencija je pravo mesto za vas.

Govornici

Uvodno predavanje će odrţati KEN POWER, suosnivač Cisco UCBU Agile Office i interni trener-konsultant. Ken je, takođe, iskusni predavač na brojnim međunarodim konferencijama koje se bave Lean i Agile temama.

TOMAŽ VIDONJA, naš drugi predavač, je direktor razvoja poslovanja i marketinga u ICT Technology Network institutu i CEO OpComm-a (Internet of Things Competence Center).

Konferenciju organizuje Udruženje IKT mreža (ICT Network Serbia) uz podršku Švajcarske Vlade kroz projekat Promocija izvoza inovativnih proizvoda (Export Promotion of Innovative Products) i uz podršku GIZ-a (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH) kroz projekat ACCESS (ACCESS Project – Assistance to the Competitiveness and Compatibility with the EU of Serbian Small and Medium-sized Enterprises).

Ulaz na ICT Net konferenciju je besplatan, uz obaveznu registraciju na zvaničnoj Internet stranici. Program konferencije, kao i sve dodatne informacije, možete pronaći na sajtu ICT Net konferencije, ili nas možete kontaktirati putem elektronske pošte.

Organizator ICT Net konferencije: Udruženje IKT mreža
Adresa: Kralja Milana 4, Beograd, Srbija
Web: www.ict-net.com
Kontakt telefon: +381 11 2688 641
Email: office@ict-net.com

Više detalja: