Izvor: eKapija | Sreda, 29.03.2023.| 11::05
Izdvojite članak Odštampajte vest

Neurocard 2023

Organizator: Udruženje za neurokardiologiju Srbije, Institut za kardiovaskularne bolesti Dedinje

26.05-27.05.2023 , Hotel Crowne Plaza , Beograd

(Foto: Shutterstock/Dragan Mujan)
 

Zajednički sastanak 12. internacionalnog simpozijuma iz neurokardiologije i 11. Međunarodnog sastanka neinvazivne elektrokardiologije "Neurocard 2023", biće održan u beogradskom hotelu Crowne Plaza od 26. do 27. maja 2023. godine.

Ovaj izuzetno značajan sastanak Neurocarda-a obuhvatiće učešće velikog broj naučnika iz oblasti neinvazivne kardiologije, neurokardiologije i drugih bliskih naučnih oblasti iz celog sveta, Evrope i regiona, te je učešće na kongresu potvrdilo nekoliko desetina internacionalnih predavača iz SAD, Evrope, Azije i Rusije, kao i mnogobrojni domaći i regionalni predavači, navedeno je u saopštenju Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje.


Po prvi put ove godine, Udruženje za neurokardiologiju organizuje kongres u suorganizaciji Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje, koji će okupiti medicinske istraživače i specijaliste fokusirane na autonomnu kardiovaskularnu regulaciju u različitim oblastima kao što su kardiologija, nanotehnologija, neurologija, fiziologija, molekularna, biologija, genetika, farmakologija, nefrologija, endokrinologija, psihologija, inženjering, nano medicina i druge discipline.