Izvor: eKapija | Ponedeljak, 01.03.2021.| 10::14
Izdvojite članak Odštampajte vest

VEBINAR - AKADEMIJA OTVORENIH INOVACIJA

Organizator: Privredna komora Srbije

04.03-05.03.2021 , online , Srbija

(Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)

04. i 05. mart 2021. godine

Od 9,00 do 13,00 časova


VEBINAR

Informaciju o vebinaru i objašnjenje dobićete do 03. marta na mejl adresu

UKLJUČENJE NA VEBINAR SA 

PREDAVAČEM U 09,00 SATI

Digitalna transformacija je danas izazovnija nego ikad, jer se tržište ubrzano menja pod uticajem novih tehnologija i sve zahtevnijih korisnika. Ona je neminovno praćena agilnom transformacijom načina upravljanja projektima, koja postepeno postaje prihvaćena od kompanija iz različitih privrednih grana, bez obzira na veličinu same kompanije. Ova jedinstvena edukacija obrađuje agilni pristup razvoju i upravljanju projektima i kombinuje najnovije metodologije za uvođenje inovacija u portfolio kompanije i unapređenje internih/ korporativnih inovacija sa agilnim projektnim upravljanjem za podršku inovacijama.

Cilj edukacije: Sticanje znanja iz oblasti upravljanja Otvorenim inovacijama na bazi primene najnovijih metodologija za razvoj inovacija i biznis modela, kao i uvođenje Agilnog projektnog upravljanja za podršku inovacijama.

Predavač:

Mila Milenković je doktorirala na Modelu za uvođenje inovacija u portfolio kompanije podržan agilnim projektnim upravljanjem. Predaje projektno upravljanje, tradicionalno i agilno, na različitim obrazovnim institucijama – Fakultetu tehničkih nauka, LinkGroup i mentor je u Impact Hub-u u oblasti razvoja biznis modela i agilnog liderstva.

Zaposlena je u Telekomu Srbija, kompaniji u kojoj je pokrenula partnerski ekosistem za saradnju Telekoma Srbija i manjih agilnih inovativnih kompanija u oblasti razvoja poslovanja sa fokusom na razvoj biznisa kao podrška razvoju proizvoda i usluga. Trenutno vodi digitalne inovacije u IT i upravlja agilnim timom za razvoj aplikacija i za podršku eksternom i internom ekosistemu vezano za otvorene inovacije, odnosno uvođenje korporativnih inovacija i saradnju sa satrtup-ovima i malim application development kompanijama. 

Kome je namenjen program?

    • Firmama različitih veličina sa ciljem da im prenese znanje iz oblasti otvorenih inovacija

    • Kompanijama koje imaju potrebu za transferom ideja i obogaćivanjem portfolija proizvoda i usluga i povećanjem inovatvnosti

    • Rukovodiocima projekata i članovima projektnih timova koji isporučuju proizvode i usluge

    • Organizacijama svih profila i delatnosti koje žele da poboljšaju efikasnost trenutnih procesa

    • Pojedincima koji ulažu u razvoj veština i sticanje novih znanja

Kotizacija:

18.000,00 dinara bez PDV

VAŽNO: Prilikom popunjavanja prijave za svakog polaznika neophodno je upisati njegovu mejl adresu, jer se na istu šalju podaci i informacije o predavanju. Po prijavi i evidentiranju polaznici na svoj mejl dobijaju obaveštenje sa pristupnim podacima. 

Informaciju o načinu pristupanja dobićete putem mejla 03. marta 2021.godine do kraja dana.

Polaznici dobijaju: Sertifikat o odslušanoj obuci i prezentacije 

Poslovna akademija PKS, Knez Miloša , 11000 Beograd

Telefon: 011/4149 – 421 mejl: sladjana.obrenovic@pks.rs ; edukacija@pks.rs