Izvor: eKapija | Nedelja, 27.12.2020.| 18::56
Izdvojite članak Odštampajte vest

Online program sertifikacije za NBI™ savetnika, sa mentorom

Organizator: MAVERICK CONSULTING

18.01.2021 , online , Srbija

(Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)

Pružite sebi priliku da unapredite karijeru, razvijete kreativnost i da sa lakoćom rešavate poslovne i privatne izazove!

Mentor: Đorđe Maričić, jedan od 7 NBI™ Master trenera u Evropi, kouč i moderator koji je kreirao i sproveo na desetine razvojnih programa i radionica za klijente u Evropi, Africi i SAD. 

Online program, unapred snimljeni moduli: Samostalno praćenje programa + 3 coaching sesije sa mentorom. Jezik: engleski (coaching sesije: srpski ili engleski)

Postanite sertifikovani NBI™ Savetnik!

NBI™ program sertifikacije usmeren je na osposobljavanje zainteresovanih da kao sertifikovani NBI™ savetnici mogu samostalno da rade sa pojedincima i grupama ljudi pružajući im podršku da ostvare svoj pun potencijal.


Kroz intenzivan, online program sertifikacije izučavaćete uticaj preferencija u razmišljanju na to kako komuniciramo, donosimo odluke, rukovodimo, kao i na koji način se NBI™ može primenjivati u različitim okolnostima.

Kao učesnici programa bićete u prilici:

    1. Da se upoznate sa jednim od vodećih dijagnostičkih alata koje je Forbes stavio na svoju listu preporučenih instrumenata za rukovodioce i svim vrednostima koje ovaj alat može da Vam donese.

    2. Da analiziranjem preferencija u razmišljanju, kako odraslih tako i dece, dajete smernice kako da ostvare svoj pun potencijal u bilo kojoj oblasti.

    3. Da se na konkretnim primerima uverite i uvežbavate kako da korišćenjem NBI™ instrumenata podržite sebe i sve one koji veruju u lični i profesionalni razvoj.


Online program, koji podrazumeva 6 unapred snimljenih modula, dostupan je u terminima koje Vi izaberete. Nakon što završite sve module, dogovarate termin coaching sesija sa mentorom i termin feedback sesije sa klijentom, pod nadzorom mentora. 

*Online, unapred snimljeni, program je dostupan samo na engleskom jeziku, dok coaching sesije mogu biti na srpskom ili engleskom jeziku.

Prijavite se do 18.01.2021. i ostvarite uštedu od 490€!

-700€ umesto 1190€-

Prijava


Više informacija