Izvor: eKapija | Četvrtak, 30.07.2020.| 11::20
Izdvojite članak Odštampajte vest

17. Interfest

Organizator: Udruženje Interfest Novi Sad

13.08-15.08.2020 , Novi Sad

(Foto: Refat/shutterstock.com)

Shodno situacija u vezi sa širenjem virusa COVID-19, a u skladu sa novim preporukama i merama, Udruženje Interfest pomera festival planiran 09-11.07.2020. u Novom Sadu na sledeći mesec. Ovo je drugo pomeranje popularnog novosadskog Međunarodnog festivala vina, a želja organizatora je da se posetioci pre svega osećaju bezbedno na događaju koji bi trebao da priušti lepu atmosferu i priliku da se uživama u dobrim vinima.

Za organizatore manifestacija, kao i za mnoge druge pružaoce usluga, ovo jeste teška godina, ali nam je od toga da li će festival biti održan, važnije zdravlje naših sugrađana, navodi se u saopšenju festivala i dodaje da je novi termin održavanja 17. Međunarodnog festivala vina Interfest planiran za 13-15. avgust 2020, naravno ukoliko to daljim razvojem situacije bude bilo moguće.

U tom periodu se održava i Tango fest u blizini Trga slobode, a kako tango i vino odlično idu jedno uz drugo, mišljenja smo da će se i publika još lepše opustiti i pomalo odahnuti nakon ovih meseci ispunjenih nesigurnošću i strepnjom, poručuju iz Interfesta.