Izvor: eKapija | Nedelja, 24.05.2020.| 16::55
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kako izgleda inovacioni ekosistem unutar velike kompanije?

Organizator: ICT hub d.o.o. Beograd

28.05.2020 , online , Srbija

(Foto: Luka Funduk/shutterstock.com)

INNOVATION SPACE događaji su nam pružili priliku da razgovaramo o ključnim aspektima inovativnog poslovanja kao što su prilagođavanje poslovnog modela, angažovanje i motivisanje zaposlenih, prepoznavanje prilika za napredak, strateški pristup transformaciji, ali i o tome koliko je važno unaprediti odnos sa korisnicima.

Narednog četvrtka, 28. maja od 16h imaćemo priliku da sagledamo širu sliku i saznamo kako izgleda i od čega se sve sastoji inovacioni ekosistem velike kompanije. Na konkretnom primeru ćemo proći sve njegove bitne karakteristike – od toga kako graditi organizacionu kulturu koja podržava inovacije, preko primenjivih modela saradnje na ovom polju, do toga koliko je značajna podrška sa vrha i promena načina razmišljanja. Sve to zajedno dovodi do jačanja sposobnosti kompanije da se prilagođava promenama na tržištu ili da ih, na kraju, i sama diktira.

Sandra Nešić, naš Lead Business Designer & Innovation Manager, o ovome će diskutovati sa Nadicom Milanović, koja ima decenijsko iskustvo na polju projektnog menadžmenta i deo je tima koji doprinosi osnaživanju liderske pozicije kompanije Delta Holding na tržištu. Poslednjih par godina, kroz svoju poziciju menadžera za inovacije, vodi program Delta Biznis Inkubator i zadužena je za koordiniranje procesima inovacija sa ciljem prepoznavanja novih poslovnih prilika i odgovora na poslovne izazove.

Prijava