Izvor: eKapija | Nedelja, 10.05.2020.| 11::38
Izdvojite članak Odštampajte vest

3. transportni kongres

Organizator: TransportLog Beograd

05.11-06.11.2020 , Hotel Mona , Zlatibor

(Foto: Halfpoint/shutterstock.com)

Treći transportni kongres održaće se 5. i 6. novembra 2020. godine u organizaciji Asocijacije rukovodilaca transporta i logistike TRANSPORTLOG, na Zlatuiboru u hotelu Mona. Izvršni organizator konferencije je Intico.

Transportni kongres 2020 je namenjen svim zainteresovanim pravnim i fizičkim licima koja se svakodnevno susreću sa izazovima u transportu i logistici, rukovodiocima transportnih i logističkih kompanija, transporta, voznih parkova, lanca snabdevanja, logistike, nabavke, predstavnicima distributera vozila, goriva, rezervnih delova, pneumatika, maziva, rukovodiocima servisa za održavanje putničkih i teretnih vozila.

Kongres je namenjen i rukovodiocima kompanija za zbrinjavanje i tretman otpada, te kompanija u svim granama privrede, rukovodiocima transporta i voznih parkova u javnom sektoru, rukovodiocima transporta i voznih parkova za sopstvene potrebe, predstavnicima osiguravajućih društava i drugih finansijskih institucija, predstavnicima javnih preduzeća, predstavnicima državnih institucija i lokalnih samouprava, strukovnih udruženja, komora, obrazovnih institucija i drugim učesnicima na tržištu transporta i logistike.

Teme kongresa biće naknadno određene. U toku održavanja kongresa biće omogućeno komercijalno predstavljanje kompanija čija je delatnost direktno ili indirektno u vezi sa transportom i logistikom, stoji u saopštenju Asocijacije.