Izvor: eKapija | Četvrtak, 26.03.2020.| 15::43
Izdvojite članak Odštampajte vest

Online Panel Diskusija - Uticaj aktuelne krize na digitalnu industriju

Organizator: IAB - Interaktivni advertajzing biro Srbija

02.04.2020 , online , Srbija

(Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)

Povodom aktuelne pandemije COVID-19 i u sklopu širih aktivnosti IAB Serbia u cilju sagledavanja ekonomskih posledica po industriju i preuzimanja neophodnih koraka za oporavak privrede, 02. aprila sa početkom u 15 časova biće održana live on-line panel diskusija na temu uticaja aktuelne krize na našu industriju. Panelisti će biti iz redova izdavača, agencija i oglašivača. Neki od potvrđenih učesnika su:

Predrag Roganović – AMG

Jasmina Koprivica – Telegraf

Nina Aralica – Alo

Igor Černiševski - Direct Media

Sanja Lalević – HttPool

Marija Joksimović – GroupM

Milena Mićanović - VoBank

Maja Marković - Mercator

Panel diskusiju će biti moguće pratiti putem Gotomeeting platforme, a preko sledećeg linka: https://global.gotomeeting.com/join/797072621

Za one koji nisu koristili ovu platformu do sada, potrebno je da preko sledećeg linka instaliraju aplikaciju: https://global.gotomeeting.com/install/797072621 

Broj učesnika ograničen je na 150, tako da vas molimo da diskusiji pristupite na vreme, s obzirom da ukoliko zainteresovanost bude veća nakon 150 prijavljenih platforma će sama zatvoriti dalje pokušaje pristupanja. 

Diskusija će svakako biti snimljena, pa će tako svi oni koji ne budu mogli da prisustvuju u navedenom terminu imati priliku da kroz par dana snimak odgledaju na IAB Serbia YouTube kanalu.