Izvor: eKapija | Petak, 14.02.2020.| 08::38
Izdvojite članak Odštampajte vest

Ljubav i vino

Organizator: JKP Gradske pijace Beograd

14.02.2020 , Beograd

(Foto: srce_140220)

JKP „Gradske pijace“ i „BGD market“ vas pozivaju na prvi ovogodišnji Beogradski noćni market koji će biti održan u petak, 14.februara od 18  do 24 časa na pijaci „Blok 44“, pod sloganom  „Ljubav i vino“.

Na pijaci „Blok 44“ očekuje vas veliki broj starih i novih izlagača, dobar provod i mnogo lepih trenutaka, „začinjenih“ ukusnim slatkim i slanim poslasticama šampiona pijaca, restorana i barova.

Ovaj poseban datum posvećen je ljubavi, vinogradarima, vinarima i ljubiteljima vina. Na ovogodišnjem Beogradskom noćnom marketu posetioci će biti u prilici da osete nove ukuse i mirise, jer će na ovoj popularnoj urbanoj gradskoj manifestaciji, nastupiti veliki broj poljoprivrednih proizvođača sa beogradskih pijaca i male porodične radionice sa bogatom ponudom  domaćih  tradicionalnih proizvoda i specijaliteta.

Muzičko gastonomski festival postao je prepoznatljiv  po učešću brojnih umetnika i dizajnera, odličnoj ponudi kreativnih i unikatnih modnih proizvoda, kao i kućne galanterije. Na ovoj tradicionalnoj manifestaciji posetioce očekuje veliki izbor hrane i pića specijalno pripremljenih za ovu priliku.

Beogradski noćni market, pod sloganom „Ljubav i vino“ će biti pravo mesto za kupovinu poklona i dobrog provoda, jer će ovaj ambijent upotpuniti novi i stari muzički hitovi uz di džeja Brkatog.

JKP „Gradske pijace“ i „BGD market“ već četvrtu godinu za redom organizuju „Beogradski noćni market“, koji je uvek nailazio na veliko interesovanje stanovnika Beograda i turista, i do sada primio oko pola miliona posetilaca.