Izvor: eKapija | Sreda, 20.11.2019.| 10::23
Izdvojite članak Odštampajte vest

6. MEKST konferencija

Organizator: Kongresni master centar Novi Sad, Novosadski sajam a.d. Novi Sad

22.11-24.11.2019 , Novi Sad

(Foto: Halfpoint/shutterstock.com)

Ove godine, MEKST konferencija će se održati 6. put po redu, u Kongresnom centru Master Novosadskog sajma, od 22. do 24.11.2019. godine.

MEKST konferencija okuplja preko 1000 učesnika iz 15 zemalja Evrope i bavi se aktuelnim temama i novim trendovima u oblasti turizma i hotelijerstva. 

Ovu godinu će obeležiti teme "Primena digitalnog marketinga u turizmu", "Novi trendovi u hotelijerstvu" i "MICE turizam".

Učesnicima će se obratiti 12 predavača iz 7 zemalja. Priznati stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga, turizma, hotelijerstva i MICE industrije govoriće o trenutnom stanju na tržištu, kao i o tome na koje se sve načine može poboljšati poslovanje.

U okviru sesije novi trendovi u hotelijerstvu, učesnici panela koji poseduju dugogodišnje iskustvo u hotelijerstvu, probaće da odgovore na pitanje „Jesmo li spremni za goste digitalnog doba sutrašnjice?“. Sa pričom o kongresnoj industriji, obratiće se lideri u ovoj oblasti: Linda Pereira, vlasnik, CPL Events; Rob Davidson, generalni direktor, MICE Knowledge; Sandro Carnicelli, vođa master programa "Međunarodna organizacija događaja" na Univerzitetu zapadne Škotske.

Više informacija