Izvor: eKapija | Četvrtak, 14.11.2019.| 11::53
Izdvojite članak Odštampajte vest

Jesenji sajam u Banja Luci

Organizator: BANJALUČKI VELESAJAM Banja Luka

14.11-17.11.2019 , Banja Luka

(Foto: Brian A Jackson/shutterstock.com)

U četvrtak, 14. novembra započinju 24. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije - AGROS, 24. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta - LORIMES i 24. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva, a traje do nedelje, 17. novembra. 

Posle dvadeset godina postojanja i rada, Banjalučki velesajam zakoračio je u treću deceniju. "U godini jubileja izvršili smo određene promene u strukturi i načinu poslovanja, što se pozitivno odražava i na naše rezultate, a tome u prilog najbolje govori činjenica da se broj izlagača ove godine, u odnosu na prethodnu, povećao za 44 %", ističu organizatori. 

Povećanje broja izlagača prati i rast broja posetilaca za 31 %. 

"Radi što prijatnije radne atmosfere i udobnosti za naše izlagače, značajno smo unapredili izložbeni prostor, povećali broj parking mjesta, a u planu je i dalje proširivanje", ističu u organizaciji napomenuvši kako značajan iskorak čini i veća zainteresovanost i podrška od strane medija. 

Cilj je na sajmu napraviti mesto okupljanja pa će se po prvi puta održati Business-to-business (B2B) sastanci gde bi investitori direktno sa izvođačima pregovarali o poslovima u predstojećoj sezoni.