Izvor: eKapija | Ponedeljak, 04.11.2019.| 21::55
Izdvojite članak Odštampajte vest

Godišnja konferencija Udruženja BIM Srbija

Organizator: BIM Srbija

12.11.2019 , Hotel Hyatt Regency , Beograd

(Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)

Asocijacija BIM Srbija, čiji je TeamCAD član, 12. novembra 2019. godine organizuje godišnju BIM Srbija konferenciju u Hotelu Hyatt Regency u Beogradu. Na konferenciji ćemo zajedno sa gostujućim predavačima iz Nemačke, Mađarske, Rusije i zemalja iz regiona diskutovati o stanju BIM-a u svetu i regionu i analizirati primere dobre prakse implementacije BIM-a na projektima i u kompanijama.

Putem video linka predavanje će održati i gospodin Ken Endo, BIM-IT Manager u Kajima Coorporation iz Japana, koji je predsedavajući Construction Room-a na buildingSMART International Standards Summit-u (završenom 31.10. u Pekingu).

Budući da je obrazovanje novih generacija inženjera ključno za uspešno sprovođenje digitalizacije građevinske industrije, na konferenciji će se održati i panel na temu uvođenja BIM-a u akademske programe kojem će prisustvovati predstavnici univerziteta i BIM udruženja zemalja regiona. Na konferenciji ćemo predstaviti i rezultate rada i planove Udruženja BIM Srbija za naredni period.

Kotizacija za prisustvo na konferenciji iznosi 4000,00 RSD. Članovi udruženja ostvaruju popust od 50%, dok članovi kompanije imaju pravo na jednu besplatnu kotizaciju.

Prijave je moguće izvršiti:

- na e-mail adresu: office@bimsrbija.rs,

- Putem website-a www.bimsrbija.rs