Izvor: eKapija | Ponedeljak, 04.11.2019.| 20::03
Izdvojite članak Odštampajte vest

PRVA STRUČNA KONFERENCIJA O JAVNIM NABAVKAMA U BIH - DAJANA 2019

Organizator: Evropa komunikacije

11.11-12.11.2019 , Hotel Hills , Sarajevo-Grad

(Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)

Zakon o javnim nabavkama u BiH primjenjujemo svakodnevno, međutim još uvijek se javljaju razne dvojbe o njegovoj ispravnoj primjeni. Dovoljna je mala greška, za koju nismo ni mislili da ja važna, pa da propadne postupak javne nabavke na kojem smo radili mjesecima ili da izgubimo, kao dobavljač, ugovor koji nam puno znači.


Za sve ugovorne organe i dobavljače organizovali smo konferenciju na kojoj će predavači prolaziti kroz najčešće probleme s kojima se svakodnevno susrećemo, kao i specifične situacije na koje treba obratiti pažnju.


Konferencija ima za cilj da okupi relevantne ličnosti iz BiH kako bi razmotrili značajna pitanja iz ove oblasti i kako bi učesnici mogli da razmijene različita saznanja, iskustva i informacije, ali i uspostave direktne poslovne kontakte.


Ova konferencija želi potaknuti razmjenu ideja i mišljenja te pružiti praktične preporuke za unapređenje sistema javnih nabavki BiH.


Predavanja prvog dana konferencije će biti odvojena za ugovorne organe i ponuđače kako bi svako mogao izabrati njemu interesantna predavanja. Drugi dan konferencije će biti obrađene teme koje su od interesa za sve učesnike konferencije.


Tokom konferencije biti će prostora za diskusiju i pitanja s ciljem da se upoznate s problemima koji se javljaju u praksi.


Na konferenciji se očekuje značajan broj predavača iz cijele BiH i iz Agencije za JN.

Konferencija je namijenjana računovođama, revizorima, članovima komisija za javne nabavke, rukovodiocima u privatnim i državnim preduzećima, vlasnicima preduzeća, samostalnim poduzetnicima, pravnicima i svima onim koji se u radu susreću i postupaju po Zakonu o javnim nabavkama BiH.


Na jednom mjestu dobićete sve detaljne informacije vezane uz izmjene i novosti u ovoj oblasti.


Pozivamo Vas da prisustvujete ovom najvećem događaju ove godine iz oblasti javnih nabavki. Znanje Vam donosi uštedu u poslovanju.

Konferencija se odvija u hotelu "Hills" sa pet zvjezdica, na Ilidži u Sarajevu.

Za sve učesnike je obezbjeđen ručak oba dana konferencije i piće u pauzama.

ZA UČESNIKE KONFERENCIJE OBEZBJEĐENE SU I ZNAČAJNE NAGRADE


Sve informacije vezane za PRVU STRUČNA KONFERENCIJA O JAVNIM NABAVKAMA U BIH - pod nazivom "DAJANA 2019" možete dobiti na telefone 066/240-000 i 066/299-999  i naći na zvaničnom sajtu konferencije www.dajana2019.com.


Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete ovom događaju molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na adresu: kontakt@dajana2019.com ili na telefon 066/240-000.

Više informacija