Izvor: eKapija | Petak, 11.10.2019.| 11::13
Izdvojite članak Odštampajte vest

Laboratorijska dijagnostika kod potpomognute oplodnje

Organizator: Udruženje šansa za roditeljstvo, Beo-lab Beograd

12.10-13.10.2019 , Gospodar Jevremova 47 , Beograd

(Foto: bibiphoto/shutterstock.com)

Drugi međunarodni festival potpomognute oplodnje u organizaciji Udruženja “Šansa za roditeljstvo” održava se 12. i 13.oktobra u Beogradu, u Envoy Conference & Event centru, Gospodar Jevremova 47,  u periodu 10-19h. Ulaz na festival kao i sve organizovane aktivnosti i predavanja tokom dva dana festivala su besplatni.  

Festival je namenjen kako članovima udruženja “Šansa za roditeljstvo“ tako i svim  parovima koji imaju poteškoća sa začećem.  Posetiocima Festivala će na jedinstven i zanimljiv način eminentni stručnjaci pomoći u razrešavanju brojnih dilema sa kojima se parovi susreću na putu do potomstva.

Beo-lab laboratorije će i ove godine uzeti aktivno učešće na festivalu. Možete nas posetiti na Beo-lab laboratorije štandu tokom prvog dana festivala, u subotu 12.10. u periodu 10-19h.

Prvog dana festivala, u subotu, 12.10. u terminu od 14:30-15:30 imaćemo i kratku prezentaciju informativno-edukativnog karaktera.

Tema prezentacije je Laboratorijska dijagnostika kod potpomognute oplodnje – najčešće nedoumice

Predavač je mr ph Biljana Glišić, specijalista medicinske biohemije.

Prezentacija Beo-lab laboratorija će biti održana u maloj Rembrant sali u suturenu Envoy Conference centra. Prezentacija će trajati  1h i tokom nje, magistra Biljana Glišić će Vas informisati o laboratorijskoj dijagnostici potrebnoj tokom pripreme za procedure biomedicinski potpomognute oplodnje.