Izvor: eKapija | Petak, 20.09.2019.| 15::54
Izdvojite članak Odštampajte vest

Sertifikacioni kurs Agilnog liderstva

Organizator: Puzzle Software Beograd

26.11-27.11.2019 , Beograd , Beograd

(Foto: agileleader_200919.gif)

Agilni lideri se ne bave samo upravljanjem u smislu nekadašnje prakse i sistema rukovođenja. Oni stvaraju nešto drugačije - radna mesta sa kulturom agilnosti i sa agilnim vrednostima, praksama i metrikama. Naučite tehnike liderstva u Agile organizacijama i kako treba raditi na ličnom razvoju da biste postali efikasan Agile Leader na dvodnevnom sertifikovanom kursu agilnog liderstva.

Kako ćete učiti o liderstvu?

Sertifikovani kurs Agile Leadership (CAL) Scrum Alliance je program zasnovan na obrazovanju i praksi, čiji je cilj razvoj kompetencije i zrelosti Agile-a kako bi se povećala efikasnost lidera u savremenim brzo promenljivim uslovima. Ovaj kurs ima koncept interaktivne radionice, izgrađen oko trodimenzionalnog modela liderstva: upravljanje kontekstom, izgradnja odnosa i rast. Naučićete stvari o vama koje vam ranije nisu bile poznate i dobićete jasnu sliku o tome ko ste i šta želite.

Šta stiču polaznici kursa?

Svi polaznici kursa dobijaju zvaničan CAL 1 kredencijal od Scrum Alliance, krovne globalne organizacije za Scrum framework.  Pored međunarodno priznatog sertifikata, učesnici će naučiti kako da sprovode agilnost radu i izvan svojih timova, kako bi preuzeli odgovornost za sve veći deo vašeg konteksta. Kurs takođe inspiriše lidere da slede svoju ulogu i da to pokazuju iskreno, verodostojno i potpuno. Nakon odslušanog kursa polaznici će postati i članovi zajednice Agile Serbia & CEE Region.

Kome je ovaj kurs namenjen?

Ovaj kurs je odličan izbor za sve lidere koji podržavaju ili vode komuniciraju sa agilnim timovima, kao što su Scrum Masteri ili Agile treneri. Takođe za sve lidere koji su uključeni u Agile implementaciju u okviru svoje organizacije. Kurs je namenjen svima koji žele ozbiljno da pokrenu promene kako bi inspirirali, katalizirali i poboljšali poslovne rezultate uključujući članove tima i kupce.

Detalji:

Datum: 26-27. novembar 2019.

Trajanje: 2 radna dana, 9-17h

Jezik tokom kursa: engleski

Sertifikacija: CAL I sertifikat, Scrum Alliance

SEU poeni: 14 SEU poena, kategorija B 

Sertifikovani Scrum trener:  Olaf Lewitz

Early-bird cena: 890€ + PDV do 05. novembra 2019; Regularna cena: 990€ + PDV

Više informacija 

Prijave na mejl: scrum@puzzlesoftware.rs