Izvor: eKapija | Petak, 20.09.2019.| 12::04
Izdvojite članak Odštampajte vest

Uvod u Kanban trening

Organizator: Puzzle Software Beograd

25.11.2019 , Beograd , Beograd

(Foto: Uvod_uKanban_Trening_MilosZekovic.png)

Uvod u Kanban je trening osmišljen kao uvod u primenu ovog Agile frejmvorka, tako da upozna polaznika sa konceptom Kanban table i taktikama vizualizacije koje mogu da budu korisne u efikasnijem upravljanju projektima. Kanban stiče široku popularnost u Agile organizacijama zbog svojih vrednosti, principa i prednosti za one koji ga koriste. Pomaže agilnim organizacijama da otkriju šta je njihovo usko grlo u radu, da izbegnu ograničenja i da maksimizuju efikasnost ili tok proizvodnje.


Kako ćete učiti o Kanbanu?

S Kanbanom će vas upoznati Miloš Zeković, trener sa više od 10 godina iskustva u IT industriji i dokazanim iskustvom u treniranju Scrum timova. Svojim interaktivnim stilom u predavanju i držanju radionica, kroz puno praktičnih primera i igara, vodiće vas kroz Kanban u teoriji i praksi, vrednosti i principe i najviše od svega praktičnu primenu, kao rešenje za vas bilo da želite da optimizujete proces proizvodnje ili da vam omogući da za kraće vreme vršite isporuku, uz viši kvalitet proizvoda.

Šta stiču polaznici?

Nakon treninga polaznici će se dobro upoznati sa vrednostima i principima Kanbana, kao alatima i tehnikama koji će im pomoći u dostizanju transparentnosti, ravnomernog procesa rada i međusobne saradnje. Znaće ključnu razliku između Kanban metoda, sistema Kanbana i Kanban table, a naučiće i kako da postave inicijalni proces Kanban table. Nakon treninga polaznici će poslati i članovi zajednice Agile Serbia & CEE Region.

Kome je trening namenjen?

Ovaj trening predstavlja uvodnu obuku, s mnoštvom koristi za one koji su novi u Lean-u ili Agile-u, ili žele da nauče o Kanbanu. Nosi dosta koristi za sve one koji su Scrum Masteri, Product Owneri, tim lideri, menadžeri ili članovi Agile timova. Čak i ako planirate da započnete sa primenom Kanbana ili da bolje razumete Kanban principe i mehanizme, ovaj trening će biti najbolja polazna osnova.

Kanban potiče iz Tojote kao vizuelna metoda koja snažno gradi i optimizuje tok posla, inkrementalne i evolutivne promene. Koristi signale, kartice i tablu kako bi podsticao interakciju i učenje u sistemu.

Kanban se danas uveliko koristi unutar Agile i Lean orijentisanih organizacija, poput Spotifija, Piksara, Zare i drugih, i jedan je od najpopularnijih Agile frejmvorka pored Scrum-a.

Detalji:

Datum: 25. novembar 2019.

Trajanje: 1 radni dan, 9-17h

Jezik tokom kursa: engleski, srpski

Sertifikacija: Ne

SEU poeni: 8 SEU poena, kategorija B 

Scrum trener: Miloš Zeković

Regularna cena: 245 € + PDV

Više informacija

Prijave na mejl: scrum@puzzlesoftware.rs