Izvor: eKapija | Četvrtak, 15.08.2019.| 12::36
Izdvojite članak Odštampajte vest

Budžetsko računovodstvo

Organizator: Službeni glasnik Beograd

30.09-21.10.2019 , Beograd , Beograd

BUDŽETSKO RAČUNOVODSTVO

Od 30. 9. do 21. 10. 2019, ponedeljkom i

sredom 16.00–20.00, petkom 11.00–15.00

Poslovna zgrada JP Službeni glasnik,

Beograd, Jovana Ristića 1

O seminaru


(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)

Budžetsko računovodstvo dobija sve više na značaju i sve je veća potražnja za budžetskim računovođama. Poznato je da bez dobrog poznavanja budžetskog računovodstva i zakonske regulative u budžetskom sistemu nema dobrog menadžmenta, kontrole, interne kontrole, interne i eksterne revizije kod budžetskih korisnika. Važno je napomenuti da se budžetski sistem, kontrola i računovodstvo skoro nigde ne izučavaju, iako su vrlo važni. Predavanja su interaktivna i osmišljena su tako da polaznici, tokom 44 časa obuke, steknu teorijska i praktična znanja. Četiri poslednja časa predviđena su za polaganje ispita. Nakon obuke, polaznici će biti osposobljeni za samostalno obavljanje računovodstveno-knjigovodstvenih poslova.

Polaznici obuke dobijaju sertifikat o završenoj obuci s brojem ostvarenih bodova. Takođe, polaznicima - internim revizorima, je obezbeđena i potvrda o ostvarenim časovima stručnog usavršavanja.

PREDAVAČI:

Berberovic Hasan, dipl. oec, dugogodišnji viši budžetski inspektor Ministarstva finansija Republike Srbije, revizor u javnom sektoru,

Tošić Nadežda, doktor prav. nauka iz oblasti budžetskog sistema i kontrole

Više informacija