Izvor: eKapija | Sreda, 29.05.2019.| 21:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Konferencija-Festival kvaliteta 2019

Organizator: Centar za kvalitet Kragujevac -CQ, Regionalni automobilski klaster centralne Srbije Kragujevac

29.05-01.06.2019 , Kragujevac

(Foto: filmfoto/shutterstock.com)

Ove godine od 29.maja do 1. juna Centar za kvalitet, Fakulteta inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu organizuje tradicionalnu naučnu konferenciju Festoval kvaliteta 2019.

Veliko nam je zadovoljstvo i čast da se odazovemo pozivu naših kolega iz Centra za kvalitet, Fakulteta inženjerskih nauka u Kragujevcu da učestvujemo i podržimo ovogodišnji Festival kvaliteta, međunarodnu naučnu konferenciju, koja se tradicionalno organizuje svake godine u Kragujevcu. Konferencija će se održati od 29. maja do 1. juna u prostorijama Fakulteta inženjerskih nauka, a IKT klaster Centralne Srbije se priključuje sa radionicom koju će organizovati sa studentima završnih godina Fakulteta inženjerskin nauka pod nazivom: "Inovacije i kvalitet u IKT industriji".

Radionica je zamišljena da na interaktivan način studenti saznaju više o Klasteru ali će imati i priliku da se upoznaju i sa IT kompanijama i direktno saznaju koje inovacije kompanije primenjuju svakodnevno kako bi ostale konkurentne ali i da se upoznaju sa standardim i kvalitetom koje kompanije zahtevaju od svoji zaposlenih kako bi održali svoju konkurentnost na globalnom tržištu.

U okviru radionice studentima će se predstaviti sledeće kompanije:

· 4IT, Kragujevac - www.4it.rs

· Seavus, Kragujevac - www.seavus.com

· Inovatec, Kragujevac - www.inovatec.com

· Quantox Technology, Kragujevac - www.quantox.com

· ZWEBB, Kraljevo - www.zwebb.com

· Enjoying, Beograd - www.enjoying.rs.

Radionica sa IT kompanijama će se održati u prostorijama Fakulteta inženjerskih nauka u sali za telekonferencije A I 13 objekat A, sapočetkom u 12:30h.

Sve dodatne informacije vezane za detalje o knoferenciji i logistici možete dobiti slanjem maila na miladin@kg.ac.rsili putem sajta www.cqm.rs.
Sve dodatne informacije vezane za Klaster i IT kompanije možete dobiti slanjem maila na akademija@ict-cs.org ili putem kontakt formulara https://www.ict-cs.org/rs/kontakt/.