Izvor: eKapija | Nedelja, 12.05.2019.| 21:29
Izdvojite članak Odštampajte vest

Finansijsko upravljanje i kontrola i Strateški plan

Organizator: Sevoi grupa d.o.o. Beograd

11.06-14.06.2019 , Vrnjačka Banja

(Foto: NicoElNino/shutterstock.com)

11.06. – 14.06.2019. god

Hotel "Aleksandar" Vrnjačka Banja

SEVOI GRUPA D.O.O. organizuje novi ciklus školovanja o uvek aktuelnoj temi - Finansijsko upravljanje i kontrola i Strateški plan.

Školovanje je namenjeno svim Rukovodiocima korisnika javnih sredstava, zaposlenima u lokalnoj samoupravi,kao i svim direktnim i indirektnim korisnicima javnih sredstava.

Krozimplementaciju sistema FUK-a potrebno je imenovati Rukovodioca FUK-a i imati oslonac u Strateškom planu radi efikasnijeg izvršavanja budžeta/finansijskog plana. Školovanje za Rukovodioca FUK-a će Vas osposobiti za implementaciju,upravljanje i nadogradnju FUK sistema kroz određene procesne faze.

Predavač:

-Nalvedina Rukavina, eminentni stručnjak iz oblasti Finansijskog upravljanja i kontrole, autor više stručnih knjiga iz ove oblasti, direktor SEVOI GUPE D.O.O.Beograd, specijalizovane za finansijsko upravljanje i kontrolu. Praktično i teoretski će Vam preneti iskustvo stečeno saradnjom sa 900 poslovnih subjekata u različitim državama (Republika Srbija, Republika Hrvatska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina).

Gost predavač:

-Danijela Bokan; Ministarstvo finansija- Šef odseka za finansijsko upravljanje ikontrolu

Kotizacija:Školovanje sa izdavanjem sertifikata EU: 50.000,00 rsd + PDV


Više informacija