Izvor: eKapija | Četvrtak, 25.04.2019.| 14:23
Izdvojite članak Odštampajte vest

BEST Design week- seminar posvećen fotografiji, veb i grafičkom dizajnu

Organizator: Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd

18.05-25.05.2019 , Beograd
(Foto: KC Slagle/shutterstock.com)

Seminar se satoji od šest radionica i predavanja posvećenih najnovijim trendovima u oblasti dizajna.

Deveti seminar dizajna i brendiranja — BEST Desing WEEK, u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope — Beograd, biće održan od 18. do 25. maja na Fakultetu organizacionih nauka.

Cilj projekta je da se zainteresovanim studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta omogući besplatno savladavanje i usavršavanje grafičkog dizajna, web dizajna i digitalne fotografije.

Program

Ove godine seminar će činiti predavanja i šest radionica:

· Graphic Design Basic — radionica u kojoj se studenti mogu oprobati u ulozi grafičkog dizajnera i naučiti osnove softvera koji im pomažu da izraze svoju kreativnost.

· Graphic Design Advanced — za sve one koji znaju da koriste računarske programe grafičkog dizajna, a žele da se usavrše u brendiranju i osmišljavanju logoa.

· Web Design Basic — namenjen je studentima koji žele da se upoznaju sa svetom web dizajna kroz njegove osnove — pisanje kodova koristeći programske jezike CSS i HTML.

· Web Design Advanced — za napredne polaznike koji su savladali pisanje koda, ali im je potrebna pomoć JavaScripta da učine svoj sajt još boljim.

· Digital Photography Basic — za sve koji žele da savladaju osnove fotografije i da svoje veštine fotografisanja podignu na viši nivo.

· Digital Photography Advanced — za studente koji žele da sa automatskih pređu na ručna podešavanja DSLR fotoaparata. Na ovoj radionici su takvi fotoaparati obavezni.

Kao i prethodnih godina jedan dan će biti posvećen trendovima savremenog dizajna — Design Insight. Cilj ovih predavanja je da se studentima zainteresovanim da se bave dizajnom i brendiranjem predstave novi proizvodi, mogućnosti, alati i tehnologije u svetu fotografije i dizajna.

Više detalja o radionicama dostupno je na ovom linku, a kompletan program sa satnicom zainteresovani mogu pronaći ovde.

Kome je namenjen ovaj seminar?

Radionice su namenjene onima koji tek ulaze u svet dizajniranja i brendiranja, kao i onima koji imaju iskustva, ali žele da nauče više.

Predavanju u okviru Design Insighta će moći da prisustvuju svi učesnici, kao i zainteresovani studenti koji nisu učesnici seminara.

Prijave

BEST Design WEEK seminar će biti održan od 18. do 25. maja na Fakultetu organizacionih nauka. Ulaz na radionice je besplatan, a svi učesnici će po završetku događaja dobiti sertifikate o učešću. Zainteresovani svoje mesto mogu rezervisati do 11. maja popunjavanjem ove forme.