Izvor: eKapija | Utorak, 16.04.2019.| 13:18
Izdvojite članak Odštampajte vest

MarTech meetup: Content Insights priča o startapu sa globalnim ambicijama


Organizator: ICT hub d.o.o. Beograd
24.04.2019, Beograd


(Foto: Yeamake/shutterstock.com)

Nakon uspešno lansirane inicijative MarTech Challenge, koju je Direct Media United Solutions pokrenula kako bi na jednom mestu okupila marketinške profesionalce, nove tehnologije i inovativne preduzetnike, na red je došao drugi susret na ovu temu, koji će se održati 24. aprila od 18h na dobro poznatoj lokaciji – ICT Hub Playground (Kralja Milana 10).

Drugi MarTech meetup će biti savršena prilika da nam se predstavi Content Insights – domaći startap koji razvija alat za web analitiku, kao i procenu i merenje učinka samog online sadržaja.

Suosnivač i izvršni direktor – Dejan Nikolić, ispričaće kako izgleda preduzetnički put kojim je krenuo kako bi dao novi život online novinarstvu, svestan da su novinari i kreatori sadržaja često primorani da jure klikove, umesto da jure priče i vesti koje bi pomogle boljem informisanju. Tim koji stoji iza Content Insights je u razvoju svog posla otišao i korak dalje, zbog toga što mediji nisu ostali jedino tržište, već su na osnovu analize potreba svojih korisnika shvatili da njihovo rešenje ima i širu primenu, te su tako mogli da se vežu i za native advertising, cultural conversation mapping, premier advertising i mnoge druge marketinške niše pomoću kojih su mogli da odgovore na zahteve klijenata i iz drugih industrija.

Ovaj meetup je osmišljen kao tačka susreta profesionalaca koji se bave marketingom i predstavnika startapa zainteresovanih za ovu temu, sa ciljem da jedni druge osnaže i motivišu. Upravo zbog toga će Dejanova inspirativna priča o tome kako je od kvalitetnog proizvoda došao do skalabilnog i profitbilnog biznisa sa globalnim ambicijama, pružiti odličan uvod u diskusiju i razmenu iskustava među prisutnima.

Prijava na ovom linku