Izvor: eKapija | Utorak, 16.04.2019.| 13:04
Izdvojite članak Odštampajte vest

Retail meetup: Upravljanje artiklima u maloprodajnim objektima

Organizator: ICT hub d.o.o. Beograd

10.05.2019 , Beograd

(Foto: Adisa/shutterstock.com)

Planirani niz Retail Meetup događaja je do sada uspešno pokrio dve teme – asortiman i sistem snabdevanja radnji, kao i odabir najprofitabilnijih artikala za radnju u količinama koje ne opterećuju lager, ali sada ICT Hub nastavlja dalje!

Nakon što su analizirane prednosti i mane različitih modela postavke asortimana i snabdevanja, potom i neophodna infrastruktura i resursi koji su potrebni za implementaciju sistema u svakodnevno poslovanje, obratili su i posebnu pažnju na potencijalne probleme kod njegovog korišćenja i načine za kontrolu i buduću nadogradnju. Zato su sada u mogućnosti da 10.maja od 14h krenu sa novom pričom, koja će se ticati upravljanja artiklima u samim radnjama.

Razgovaraće o tome kako se koriste sistemi algoritamskog kontrolinga prodaje i lagera, i na koji način je najbolje odraditi merenje efekata akcija i promocija. Posebnu pažnju će obratiti na sisteme upravljanja životnim ciklusom artikala, kao i na uticaj koji se stvara putem akcija, stimulisane prodaje i transfera robe. Sam kraj događaja će poslužiti da se pozabave praktičnim iskustvima vezanim za sprovođenje aktivnosti u okviru upravljanja robom.

Pouzdani saradnici i ovog puta su eksperti iz konsultantske agencije Efektus Group, koji će tokom ovog susreta provesti kroz ceo proces upravljanja artiklima u maloprodajnom objektu i biti tu da odgovore na sva pitanja u vezi s tim.

Događaj je finansijski podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i implementiran od strane ICT Hub-a kao deo projekta ‘Igralište inovacija’.

Sve što je potrebno da uradite jeste da se prijavite putem forme na ovom linku, a čekaju vas 10. maja od 14h na dobro poznatoj Playground lokaciji – Kralja Milana 10!