Izvor: eKapija | Ponedeljak, 15.04.2019.| 15:20
Izdvojite članak Odštampajte vest

ATP Blueberry Serbia: Istine i zablude o uzgoju borovnice

Organizator: ATP Irrigation d.o.o. Beograd

16.04.2019 , Beograd
(Foto: katacarix/shutterstock.com )

Druga konferencija ATP Blueberry Serbia, u organizaciji kompanije ATP Irrigation doo, namenjena je svim sadašnjim i budućim uzgajivačima borovnice. Organizatori i predavači će zajedno sa učesnicima konferencije prodiskutovati o istinama i zabludama i do sada uočenim dobrim rešenjima ali i greškama u uzgoju borovnice.

Druga konferencija ATP Blueberry Serbia biće održana u utorak 16. aprila od 16 časova u Sali Forum hotela M u Beogradu, Bulevar oslobođenja 56a.

Konferencija je namenjena svim sadašnjim i budućim uzgajivačima borovnice. Kako se navodi u saopštenju organizatora, kompanije ATP Irrigation doo, cilj konferencije je da zainteresovane upozna sa programom ishrane borovnice, upravljanje vodom, ali i da ukaže na važnost umrežavanja uzgajivača i razmene iskustava. Organizatori i predavači će zajedno sa učesnicima konferencije prodiskutovati o istinama i zabludama i do sada uočenim dobrim rešenjima ali i greškama u uzgoju borovnice.

"Na konferenciji ćemo sa Vama podeliti naša saznanja oko uzgoja borovnice sticana u prethodnih osam godina i praktična rešenja oko navodnjavanja i u hidroponiji i na bankovima, a sa ponosom ističemo da ćemo imati tu čast da nam svoje znanje i iskustvo u uzgoju borovnice prenese gospodin Andrea Pergher, stručni savetnik za Severnu, Istočnu i Centralnu Evropu kompanije Fall Creek, čovek koji je "hodajuća enciklopedija" za borovnicu. Želimo da posle sastanka budete bogatiji za nova, korisna saznanja koja će vam pomoći da ne napravite greške u proizvodnji, da ostvarite veći prinos i viši kvalitet, da se zadovoljni vratite svojim domovima i poželite da sledeća konferencija bude što pre organizovana", dodaje se u saopštenju organizatora.

Nakon konferencije obezbeđeno je osveženje i zakuska.

Kotizacija po osobi 2.000 dinara. Za dva i više članova istog domaćinstva i/ili kompanije kotizacija za svakog sledećeg učesnika je 1.500 dinara. Uplatu možete izvršiti na žiro račun 205-84602-34, svrha uplate: kotizacija ili lično pre početka konferencije.

Svoje učešće potvrdite slanjem prijave iz priloga na office@atpdoo.rs.

Program_konferencije

Prijava_za_ucesce