Izvor: eKapija | Četvrtak, 21.03.2019.| 13:43
Izdvojite članak Odštampajte vest

Investicije u industriji veštačke inteligencije Novi Sad AI 5

Organizator: Startit Centar Novi Sad

27.03.2019 , Novi Sad
(Foto: everything possible/shutterstock.com)


U sredu, 27. marta, u 18 časova će biti održan peti po redu, a drugi ove godine, događaj organizacije Novi Sad AI. Ona je ovog puta promenila koncept događaja i stavila fokus na investicije u industriji veštačke inteligencije.

Predavač

Predavanje će držati Petar Savić, naš čovek koji živi i radi u Londonu. Petar je osnivač virtuelnog akceleratora Supreme Factory i co-direktor Startup Grinde Europe. Petar je takođe deo Department for International Trade Vlade Velike Britanije gde pomaže inovatorima sa Balkana. Pored toga, član je odbora velikog broja inicijativa i udruženja kao što su London Tech Advocates Balkans, Serbian Entrepreneurs, European Blockchain HUB.


Kome je namenjeno?

Okupljanje je namenjeno svima koji žele da čuju nešto više o investicionim fondovima, načinu na koji se dobijaju investicije okrenute AI industriji, šta su mitovi, a šta realne situacije i na šta mogu da računaju ako planiraju da apliciraju.


Prijava

Novi Sad AI #5 će biti održan 27. marta u 18 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna na sledećem linku.