Izvor: eKapija | Četvrtak, 21.03.2019.| 11:58
Izdvojite članak Odštampajte vest

Četvrta Coding Serbia konferencija

Organizator: PU Vojvođanski IKT klaster

16.05-17.05.2019 , Novi Sad

(Foto: ronstik/shutterstock.com)

Coding Serbia je internacionalna konferencija koja okuplja ljude iz IT industrije i održava se po četvrti put u Novom Sadu. Od 16. do 17. maja u bioskopu CineStar BIG svi zainteresovani će imati priliku da čuju 32 predavanja na sledeće teme – Agile development, UX/UI, Machine Learning, Blockchain, Distributed Systems, Data Science, Cloud, Mobile, AR/VR, IoT, Software Craftsmanship i mnoge druge.

Kao i prethodnih godina, i ove možete da očekujete predavače koji su pravi stručnjaci iz svoje oblasti, koji će svoja znanja i iskustva podeliti sa posetiocima konferencije. Predavanja i diskusije biće fokusirani na trendove u IT-u.

Neki od govornika biće Stanislav Kandiakov (eBay – mobile.de), Sergey Rybalkin (Alibaba Group, Moskva), Daron Yöndem (Microsoft), Darko Mesaroš (Amazon Web Services), Dave Snowden (Cognitive Edge). Ove godine, pored njih, na Coding Serbia konferenciji pojaviće se još 25 govornika.

Očekuju vas 2 uzbudljiva konferencijska dana, uz uvodne radionice praktičnog karaktera koje će biti organizovane 15. maja (prijave od 1. aprila).

Više informacija o kartama možete pronaći na: https://codingserbia.com/tickets/