Izvor: eKapija | Ponedeljak, 11.03.2019.| 15:02
Izdvojite članak Odštampajte vest

Liderske veštine

Organizator: D.R. GILBERT GROUP Beograd

26.03.2019 , Beograd
(Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)

(Kako unaprediti liderske veštine i uspešno voditi saradnike)

"Način na koji zaposleni tretiraju mušterije odraz je načina na koji njih same tretira rukovodstvo"



Modul 1 – Značaj liderstva u savremenom poslovanju
- Upoznavanje sa agendom i ciljevima obuke
- Uloga i fenomen liderstva
- Osnovne funkcije liderstva
- Razlika između lidera i rukovodioca
Modul 2 – Kako uspešno motivisati tim?
- Stimulacija i motivacija tima
- Tehnike i preporuke za uspešnu motivaciju saradnika
- Kako efikasno uputiti kritiku
- Harizma lidera
Modul 3 – Kako uspešno voditi tim?
- Emocionalna inteligencija lidera
- Veština vođenja sastanaka
- Tipovi saradnika u radu sa timom
- Podela uloga u timu
Modul 4 – Kakav je naš liderski stil?
- Liderski stilovi (upravljački, instruktorski, uticajan i saradnički)
- Liderstvo i promena
- Prednosti i nedostaci određenih liderskih stilova
- Evaluacija seminara i dodela sertifikata

Kome je seminar namenjen?
Svim direktorima, vođama projekata, menadžerima, rukovodiocima, liderima, HR menadžerima i svima koji žele da to postanu. Ako ste od ključnog značaja za funkcionisanje jedne komanije, organizacije ili korporacije, onda je ovaj seminar upravo za Vas.

Zašto preporučujemo seminar?
Zato što je u poslu mnogo šefova, a malo pravih lidera. I dok su prvi orijentisani na formu (poziciju, titulu) i traže svoja prava, drugi su usmereni na dostignuća, rezultate, misije i više ciljeve. Pravi lideri su orijentisani na odgovornost a ne na svoja prava. Oni drastično mogu da promene kvalitet i produktivnost jedne organizacije.


Ko je predavač?

Dragiša Ristovski (D.R. Gilbert): poseduje više od 25 godina praktičnog poslovnog iskustva na različitim pozicijama od komercijaliste na terenu do direktora. Kao trener poslovnih veština počeo je da radi pre 15 godina, a danas su oblasti njegove ekspertize direktna prodaja, pregovaranje, motivacija zaposlenih i liderstvo. Autor je 13 knjiga, bestselera "Gube samo oni koji ne igraju i "Arena prodaje" objavljene pod pseudonimom D.R. Gilbert. A kasnije su usledile knjige: "Dobijaju svi oni koji igraju", "Lider je u vama", "Prodajni ring", Mapa uspeha", "Veština uticaja" "Kako unaprediti svoje pregovaračke veštine", "Kako postati efikasan menadžer prodaje", "101 tehnika uticaja" i "21 ZAŠTO i samo jedno KAKO", "Arena prodaje u XXI veku" i "Dobar govor vredi više od 1000 reči" i "Liderski iskorak u budućnost". U poslovnim krugovima je poznat kao energičan predavač, koji na svojim seminarima i treninzima pozitivnom energijom konstantno drži pažnju i motiviše slušaoce.

Osnivač je direktor D.R. Gilbert centar group-a d.o.o. i D.R. Gilbert consultinga kao i suvlasnik u još dve firme. Radi kao stalni konsultant unapređenja prodaje za više renomiranih kompanija širom regiona. Početkom 2012. godine je osnovao "Akademiju komercijalne komunikacije" koja je zvanično otpočela sa radom 2. juna kada je upisana prva generacija polaznika. 2014 godine osnovao je "Akademiju menadžerskih veština". Pored Akademija kreator još 11 autorskih programa edukacije poslovnih veština, kao i pokretač regionalne Konferencije prodajnih strategija. Jedan je od osnivača Lyceum sistema koji je kreirao inovativnu softversku aplikaciju koja sadrži jedinstven sistem merenja kompetencija zaposlenih u prodaji i prodajnom menadžmentu. 2016. je osnovao HR Professional Solution - kao inovativan sveobuhvatni pristup podrške kompanijama u svim segmentima ljudskih resursa. A 2017. je pokrenuo D.R. Gilbert Books koji se bavi izdavačkom delatnošću.

Svoju trenersku edukaciju je sticao na brojnim seminaraima i treninzima, a značajno upotpunio nezamenljivim praktičnim iskustvom. U toku svoje karijere je održao više od 2.500 treninga, seminara i predavanja u svim zemljama Ex Yugoslavije na kojima je učestvovalo nešto više od 40.000 polaznika.

Do sada su na njegovim seminarima prisustvovali predstavnici iz više od 1200 kompanija među kojima su: Banca intesa, ProCredit banka, Bosch, NIS Gasprom Neft, Komercijalna banka, Alpha banka, Piraeus Bank, Coca-Cola Hellenic, Fiat Srbija, Uniqa osiguranje, Hemofarm, DDOR Novi Sad, Merkur Osiguranje BiH, Neoplanta, Galenika, Metalac, Generali osiguranje Srbija, Peštan, HE Đerdap, Bambi-Banat, Hemofarm BiH, Galerija podova, Tarkett Group, BASF, Rafinerija Modriča, Erste banka, Office shoes, NLB banka (BIH), OTP banka, Natron Hayat, Zepter International, Jub boje, Perutnina Ptuj, DM drogerie, Crnogorski Telekom, Schneider Electric...

2011. godine je započeo saradnju sa Mokrogorskom školom menadžmenta gde drži obuke u oblasti prodajnih veština. U novembru 2008. godine u organizaciji kompanije Hemel imao je prilike da održi predavanje na kome je gostovao jedan od najvećih svetskih autoriteta iz oblasti marketinga i prodaje. J. Conrad Levinson. Objavio je više od 300 tekstova u poslovnim i uže stručnim časopisima sa aktuelnim poslovnim temama. Bio je gostujući predavač na mnogim konferencijama. A za svoj rad i dostignuća je dobio i nekoliko zvaničnih priznanja.

Potiče iz preduzetničke porodice – peta generacija preduzetnika, a po formalnom obrazovanu je diplomirani ekonomista. U slobodno vreme svira gitaru i bas gitaru u grupi Swing Ring.

Rođen 1973. godine, oženjen je suprugom Anom i ima ćerku Helenu.

Kako radimo?

Trening je organizovan po principu 4 sesije od 80 minuta, koje predstavljaju kombinaciju interaktivnog predavanja i vežbi sa dosta primera iz prakse. Svi polaznici pored edukacije dobijaju radni materijal, sertifikat D.R.Gilbert centra (podržan od UPPS-a), mogućnost konsultacija nakon seminara sa predavačem. U pauzama je obezbeđen laki obrok i osveženje.

Kada i gde se seminar održava?
26.03.2019. u prostorijama D.R. Gilbert Centra, Vojvode Savatija 36, 11000 Beograd.
Od 10.00h do 16.10 h.

Kotizacija?
147€. Trenutnom akcijom ostvarujete popust od 40%, stoga je učešće po osobi 88,2 €.

Plaćanje je potrebno izvršiti pre održavanja seminara.

Dodatne informacije i rezervacije:
office@drgilbert-centar.com, seminari@drgilbert-centar.com

062/235-915 ili 011/ 40-42-809

Dragana Manojlović Stanišić – Marketing and sales manager -

www.drgilbert-centar.com